Ники, кво да ти кажа душа - моята майка ми е лепила ухото, което доста е стърчало, но не виждам кой знае какъв успех. Все още си стърчи, но за който не знае изобщо не го забелязва. Пък и както са казали повечето момичета - като й порастне косата изобщо няма да личи.
Гери, моля се за майка ти. Сигурна съм че е прекрасен човек като теб самата.
Мешко, честито и от мен! Желая ти прекрасна бременност и едно малко съкровище около термин!
Момичета, аз пък имам други терзания...Дара ми се оплака, че едната леля в яслата я е ударила. Незнам доколко може да й вярвам, защото понякога и аз като я плясна по дупето започва да крещи "Защо ме набииииииииии?!" Но пък подпитвайки я оттук - оттам, не директно разбира се, започвам все повече да се убеждавам че може и да е вярно
Тя по-точно по обясненията на Дари й е дръпнала ушето, защото като я питам къде те удари ми казва ушето, а как те удари - и тя си го дръпва. Много ми стана мъчно. Неведнъж съм ставала свидетел как въпросната леля се кара на децата, използва думи като "Ти си лош" и т.н..., постоянно им прави забележки, днес например каза на Дара, че ако продължава да се държи като бебе нямало да я вземат в детската градина, а тя е много чувствителна на тая тема напоследък и много страда...А тзи вечер пък обясняваще на баща си как леля П. я ударила по ушето, ама пък София казала на леля П., че й е грозна косата.
Колко са искрени децата! Та незнам и аз какво да направя, дали да повдигам въпроса изобщо? Така или иначе ще ходи на ясла до края на месеца и после няма повече да я види тази леля, тъй като от септември сме на ДГ. Ако пък се оплачем да не се озлоби още повече и да си го изкара после на детето...Все си мисля, че не би си позволила да удря дете! Но пък знае ли човек?!
Джам, много точно казано! За съжаление в БГ всеки втори е специалист по отглеждането на деца. Аман вече.