0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
Re: Тема на бременните № 83
« Отговор #920 -: Ноември 08, 2012, 20:34:50 pm »
Благодаря ви за подкрепата, момичета. Много ми е тежко, много. Вярвах, че този път всичко ще е наред, но... И за редукцията още тогава много ми беше мъчно, но док искаше по-рано да я направим. Сега се чудя, ако бяхме изчакали дали нямаше някое от другите ембриончета да продължи развитие. Но вече няма смисъл да се връщам назад. Д-р Стаменов, за да иска да я направим по-рано е вярвал, че така е било по-добре. Той съжаляваше не по-малко от мен.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #921 -: Ноември 08, 2012, 20:39:00 pm »
ех, мила ива, толкова се надявах за теб..... :balk_145:
заслужаваш това щастие. вярвам, че скоро пак ще усмихваш
*
« Отговор #922 -: Ноември 08, 2012, 20:49:19 pm »
Ох, Иве, ужасно съжалявам  :( Кураж!!!
*
« Отговор #923 -: Ноември 08, 2012, 21:46:58 pm »
Ива, много ми е мъчно за теб.  :balk_146:

*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
« Отговор #924 -: Ноември 08, 2012, 22:12:24 pm »
ИВЕ,съжалявам мила,думите са нищо в сравнение с това което изпитваш,наистина борбата е дълга..)))Ще се случат нещата,бъди силна.Прегръщам те..)))
« Отговор #925 -: Ноември 08, 2012, 23:33:10 pm »
Иве, голяма прегръдка! Бъди силна!
Много съжалявам    :balk_145:
Животът не свършва днес... нито утре... той продължава. Важно е как ние го възприемаме :-)
« Отговор #926 -: Ноември 09, 2012, 10:43:54 am »
Ива, ужасно съжалявам. Прегръщам те.
« Отговор #927 -: Ноември 09, 2012, 11:10:24 am »
Иве,съжалявам много за случилотосе,желая ти кураж и следващият опит да е твоят.Прегрътки!
*
« Отговор #928 -: Ноември 10, 2012, 18:30:51 pm »
Момичета, тази нощ почти не спах. Явно вече тазът се разширява повече, защото си ме боли при движение като натъртено и разтегнато. Днес замятах краци толкова смешно, че не е истина. Малките вече яко ми натежават и оттам и походката ми се променя явно. В четвъртък на прегледа девойката беше почти 2000 гр., а младежът - 2300 гр. Аз съм доволна, че предвид че са близнаци, тя си отговаря на седмиците, а той даже изпреварва, но наистина вече много ми тежи.
Извън оплакванията да кажа, че днес си подписахме договора за съхранението на стволови клетки от пъпната връв и знам, че това беше важно да го направим, защото е инвестиция за здравето им.
« Отговор #929 -: Ноември 10, 2012, 18:44:55 pm »
Боги,не искам да те плаша,ама това с болките в костите ще влошава,сега като се сетя накрая едва издържах.Успокоявай се с това,че вегнага след като родиш всичко изчезва и отоците и болките и постоянното пишкане,аз не можех да се нарадвам на глезените си,когато спряха да са равни с коленете:)На теб разбира се ти е още по тежки бебетата са две ,а и са едрички пу пу така да си растат докрая,а ти ще потраеш.Честит ти договор за клетките,дано никога не става нужда да се ползват за лоши неща! 
Иве,много съжалявам за случилото се.
АКО ИМАШ ЛЮБОВ,НЕ СЕ НУЖДАЕШ ОТ НИЩО ДРУГО.АКО ЛИ НЯМАШ,НЕ Е ОТ ОСОБЕНО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ДРУГО ИМАШ.
*

лилия13

• 360
« Отговор #930 -: Ноември 10, 2012, 20:13:52 pm »
Bogi,на коя фирма се спряхте за стволовите клетки..)))
*
« Отговор #931 -: Ноември 10, 2012, 21:00:40 pm »
Лилия, избрахме Биорегенерация. На сайта им има пълна информация. Клетките се съхраняват в страната, което за нас беше важно. Освен това, ако има достатъчно материал, съхраняват извлечените два вида стволови клетки поотделно за всяко дете - 2 сака от единия вид и 4 епруветки от втория. Което е добре, тъй като ако не дай си Боже се наложи да се ползват, няма да се налага да се размрази целия материал. И така ще може да се ползват при нужда поотделно. Лекарят, който ще ми прави секциото каза, че е работил много пъти с тях и според него са много точни. Имат 6 екипа, които реагират. И освен това правят 50 % отстъпка за второ дете, в нашия случай за близнаци. За тези, които не могат да си позволят да платят сумата, има и предложени различни финансови схеми. Ние искахме да платим еднократно цялата сума, но се оказа, че нямат такава практика.
« Последна редакция: Ноември 10, 2012, 21:05:25 pm от Bogi »
*

лилия13

• 360
« Отговор #932 -: Ноември 10, 2012, 21:12:51 pm »
 Bogi,мерси за инфото,аз се спрях на КРИОСЕЙФ,заради това че те пък взимат хем тъкан от пъпната връв ,хем кръв,и те съхраняват по две отделни, което е супер и не е нужно да се размразява всичко недай боже,дано никога на никого да не потрябват..)))Бях решена да съхраня,другата седмица ще подписваме договора..)))За болките да ти кажа само,че и аз цяла нощ се въртя ,нали спя на едната и на другата страна и все ми изтръпва костите отстрани на таза горе,малко остана живот и здраве ..))))Малките много добре вървят ,бравооо на мама,храни ги добре  :D
« Отговор #933 -: Ноември 10, 2012, 21:37:43 pm »
И аз днес си направих регистрацията във фирмата за стволовите клетки,преди 2,3 дни получих пакета.Дано не се налага на никого да ги ползва.
Болките в кръста ще се появяват и ще отшумяват,още малко,и аз не зная вече на коя старна на спя,четох че е най добре на лявата страна заради вена-кава,но то не може цяла нощ да си на лявата страна иска ти се да се обърнеш,наистина мястото измалява и става неудобно.
Иве много съжалявам за случилото се,бъди силна.Трудно е ,но трябва!Ще се намери причината и следващия път ще гушкаш своето  :sunshine:  :bighug:
*
« Отговор #934 -: Ноември 10, 2012, 21:53:51 pm »
Лилия, това че се съхраняват и втория вид стволови клетки - мезенхимни, а не само хемопоетични стволови клетки, също беше важно за нас. Договорът ни е също такъв. Прочетох информацията и се запознах и с договорите и на Криосейф. Освен мненията на медицинските специалисти, с които разговаряхме, тъй като и аз и мъжът ми сме практикуващи юристи за нас бяха важни и клаузите в договора и какво се крие зад тях. Всеки сам избира. Както и двете сме написали, дано на децата ни не се налага да ги използват и да се радват на добро здраве!

Милена8, аз засега слава Богу, поне болки в кръста нямам.  :lol:
« Последна редакция: Ноември 10, 2012, 22:11:03 pm от Bogi »
*
« Отговор #935 -: Ноември 10, 2012, 22:09:28 pm »
Аз май ще се запиша като бременната с най-дълъг стаж. Не ще да се ражда това моето дете и това си е. Имам чувството, че цяла година съм бременна. ПРМ ми беше през януари.  :lol:

*
« Отговор #936 -: Ноември 10, 2012, 22:17:43 pm »
Ми айде де :-) Докторът какво казва?

*
« Отговор #937 -: Ноември 10, 2012, 22:30:32 pm »
Помните ли, че предната седмица споделих, че ми откриха бактерии в урината? После пуснах стерилна и се оказаха ентерококус фекалис. По настояване на лекаря пуснах втора стерилна урина, като този път си направих тоалета много старателно преди да взема пробата. Току-що си проверих резултата и се оказа, че е без бактериален растеж. Е, направо не знам какво да мисля. И двете лаборатории са добри. Първата е Кандиларов, а втората Цибалаб. Ще видим доктора какво ще каже.
*
« Отговор #938 -: Ноември 10, 2012, 22:33:05 pm »
иванита, каза, че няма никакви изгледи да е скоро. Според него имало смисъл да чакаме да тръгне от само себе си. Бабата дойде бебе да гледа, но да не си остане само с разходката. Водя я по музеи, катедрали и прочие. Добре, че поне има какво да се гледа в града.

*
« Отговор #939 -: Ноември 10, 2012, 22:37:14 pm »
Блу, важното е, че сте добре, а пък бабата нека малко се разнообрази сега, че после ще има да помага.  :lol: