0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема 15
« Отговор #140 -: Септември 25, 2012, 20:20:36 pm »
pimi, там бях по това време, бях 15 номер  :)
За биопсиите не съм на ясно но мисля, че няма да е проблем да се обадиш, аз ще правя за първи път, през ноември или декември.
Стискам палци резултата да е хубав  :goodluck:
Смелостта не е това да не изпитваш страх, а това да прецениш, че нещо е по-важно от страха и да го направиш, въпреки него!
*
« Отговор #141 -: Септември 25, 2012, 20:35:23 pm »
pimi, там бях по това време, бях 15 номер  :)
За биопсиите не съм на ясно но мисля, че няма да е проблем да се обадиш, аз ще правя за първи път, през ноември или декември.
Стискам палци резултата да е хубав  :goodluck:

хихихи,аз бях 18,засякли сме със сигурност :DУспех и на теб!

pimi, ако имаш възможност, запиши си час за коментар. Така е най-сигурно.

Ми то най-сигурно но......500 км за коментар,който мога да направя и по телефона ми се виждат множко.За последната 1 седмица ги минах 4 пъти и съм толкова уморена от пътуване,че едвам гледам!
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #142 -: Септември 25, 2012, 21:12:28 pm »
pimi, разбира се, че няма смисъл да пътуваш за един резултат от биопсия. Така или иначе, ще ти кажат "добра" или "лоша" и в зависимост от това, ще се разбрете за кога да си запишеш час. Аз пусках смс на д-р Стаменов, тъй като той ми ги прави всичките. Звънял ми е след това до ден-два. Единият път май само се забави и го подсетих. Така че ти си прецени, пробвай първо със смс, ако не стане се обади. Стискам палци да имаш добър резултат.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #143 -: Септември 25, 2012, 21:31:59 pm »
pimi,аз пратих смс на д-р Персенска и след 2 часа ми се обади и ми каза резултата от биопсията.Пробвай така,ако случайно не ти се обади я подсети на другия ден.Пожелвам ти да чуеш,че резулата е добър:)
« Отговор #144 -: Септември 26, 2012, 10:29:59 am »
Здравейте и от мен, аз също ще пускам мунологични, вчера бях на преглед в късния следобед и изпуснах имунолозите

И аз бях там в късния слетобед-май към 17.20 заседнах да чакам,може да сме се засякли.
Биопсията мина.Уж търпя на болка,но много ме заболя.Сега ще чакам резултатите,но се питам да пращам ли смс или направо да звънна на доктор Персенска.Нещо с тези смс-си ме съмнява да стане работата.
Запиши си час за коментар на резултатите, 3-4 дена след биопсията, аз така правих и двата пъти и резултатите винаги са ми готови.....тази система с смс-ите се чака доста и лично аз нямам нерви да чакам, а на тел. като съм звъняла на Др Персенска-тя не вдигаше. Успех!
« Отговор #145 -: Септември 26, 2012, 14:43:09 pm »
Никога не са ми забавяли съобщаването на резултати. Звъня на секретарките и моля да кажат на д-р Персенска, че чакам резултат от биопсия от едни коя си дата. те си намират време и начин да и занесат досието, с резултата от биопдията вътре. След ден-два тя ми се обажда, а веднъж ми прати смс, че е "добра". Ако се обади по телефхон може на бързо да се разберете за следващите стъпки в зависимост от резултата. Не съм ходила до клиниката специално за объсжадено му и го намирам за излишен разход на сили и време,макар да съм на доста по-малко километри от Пими. Така че моят съвет към нея е - не си го причинявай. Обади се на секретарките и обясни случая. Подчертай от колко далече си и от кога чакаш резултата.
« Отговор #146 -: Септември 26, 2012, 15:08:16 pm »
здравейте момичета ,някой знае ли кога ще се мести клиниката в новата болница?
*

Scarlet_

• **
  • 98
  • Отнесена от вихъра
« Отговор #147 -: Септември 26, 2012, 15:09:05 pm »
Пими, моята втора биопсия беше на 20.09., вчера на 25.09. звъннах в администрацията да питам дали е готов резултата и след като ми казаха, че е готов и докторите щели да ми се обадят пуснах СМС на д-р Персенска, тъй като тя ми я прави. Около 19 часа вечерта тя ми прати СМС с текст "добра е" :)
За резултатите от предната биопсия бях изчакала 2 дни след като от администрация ми казаха, че са готови и да чакам докторите да ми се обадят и след като никой не ми се обади пуснах СМС на д-р Шефкетова /тя ми я прави/ и пак така някъде към 18 часа тя ми се обади и ми каза какво следва.
Моят съвет е след 2-3 дни да се обадиш в администрация да питаш дали е готов резултата и ако е готов да пуснеш СМС на доктора, който ти я е правил с датата на биопсията и имената ти.
Дано да е добра  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Септември 26, 2012, 15:12:08 pm от Scarlet_ »

*
« Отговор #148 -: Септември 26, 2012, 18:09:17 pm »
Благодаря,момичета.Определено ще действам по телефона,само не разбрах на кои секретарки да звънна-предполагам не на тези за записване на часове,защото те няма как да знаят дали са готови резултатите.

здравейте момичета ,някой знае ли кога ще се мести клиниката в новата болница?

от страницата им във ФБ:
 Най-нетърпеливите вече ни попитаха: КОГА ще влезем в новия си Дом? Ето и бърз отговор – когато пак падне сняг.

Значи на зима!Ако зимата е без сняг сигурно ще си останат в старата :D

*
« Отговор #149 -: Септември 27, 2012, 10:58:29 am »
ЦРЗ „Надежда” ще се мести в края на м. декември. Това със снега е просто поетичен начин за поднасяне на информация. Новата клиника ще е много хубава и ще има всичко за мама и бебе. Включително и педиатър, доколкото разбрах.
*
« Отговор #150 -: Септември 27, 2012, 12:21:34 pm »
А къде ще се намира новата клиника,знаете ли? :)
*
« Отговор #151 -: Септември 27, 2012, 12:47:07 pm »
Здравейте момичета, ще трябва да направим нови цветна снимка и спермограма, може ли да ме ориентирате за цените и изискват ли от клиниката някакви изследвания преди цветната снимка? Благодаря!
                                                                                                            Само едно нещо прави мечтата невъзможна:страхът от    неуспех.,Алхимикът,Паулу Коелю
« Отговор #152 -: Септември 27, 2012, 12:48:45 pm »
По Гоце Делчев в посока Красна поляна, където рейс 83 завива надясно и спира(разклона за Красна поляна и Овча Купел), точно там, почти на ъгъла.Съжалявам,ако не го обяснявам добре, но не се сещам името на булеварда-май Възкресение беше.
« Отговор #153 -: Септември 27, 2012, 13:15:30 pm »
на улица Житница ще е- на У-образното кръстовище.
*
« Отговор #154 -: Септември 27, 2012, 14:13:25 pm »
Според някои момичета от форума на бг-мама това е новата клиника:
http://www.panoramio.com/photo/64902780
« Отговор #155 -: Септември 27, 2012, 14:23:09 pm »
Жалко,че няма да се вредя за раждането там.Толкова ми се искаше бебка да проплаче при нашите си доктори.
*
« Отговор #156 -: Септември 27, 2012, 14:27:36 pm »
Жалко,че няма да се вредя за раждането там.Толкова ми се искаше бебка да проплаче при нашите си доктори.
Аз все още се надявам да е там раждането.Имам повечко време.
Но си мисля че точно същите лекари едва ли и с раждания ще се занимават.
« Отговор #157 -: Септември 27, 2012, 14:39:09 pm »
Определено други доктори ще израждат,но все пак ще си "у дома" :D
« Отговор #158 -: Септември 27, 2012, 14:52:32 pm »
Според някои момичета от форума на бг-мама това е новата клиника:
http://www.panoramio.com/photo/64902780
Да, точно тя е :D аз я гледах от рейса, изглеждаше ми малка, но май няма да е толкова малка...:)))
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #159 -: Септември 27, 2012, 16:53:44 pm »
На мен от клиниката ми казаха, че родилното отделение няма да стартира веднага от декември. То за него си трябва много по-голям екип, техника и т.н. и явно ще го забавят малко във времето.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)