Боби, линковете с леглата от ИКЕА ги постнах на
ivanita, като идея за модел легло просто. Нищо сложно няма като изпълнение, а в БГ специално - на много места могат да ти направят такива легла за доста по-малко пари и по твой размер /вкл. ако си имаш матрак - по него/. Вече ти и други майки можете да кажете от опит, дали изобщо би било удобно. Аз съдя по Дани, за него ще е ОК, но всяко дете си е различно.
За обувките
Chippo, подкрепям
marmotche . Доскоро изобщо не бях попадала на тази марка, нито бях чела за нея. На морето случайно ми попаднаха в един магазин и взех за Дани, нямаха и 30лв., а са много красиви, естествена кожа, страхотна подметка. Като качество и вид по нищо не отстъпват на детски обувки, които съм купувала за 2-3 пъти повече пари. Ако пак ми попаднат - пак бих взела без колебание. При Дани пък - номерът точно съответстваше, но може и от моделът да зависи това. Другата марка от която съм доволна лично аз и купувам, ако ми дотрябват спешно обувки е
elefanten. В Стара Загора конкретно, се продават в магазина на
DEICHMANN. По принцип са от по-скъпите, но постоянно имат намаления и то до половин цена, когато няма пълна номерация от някой вид и пр. Напрактика - винаги успявам да взема от тях за цената на
К&К, че и на по-ниска, а лично за мен - качеството е доста над K&K. И от
Clarks съм доволна, също ги намирам на цена около 50-ина лв. в един магазин тук, но са по една бройка често и ако улуча неговия номер - улуча.
jam , от праисторическа катерица - всичко може да се очаква.