0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2012 - част 2
« Отговор #420 -: Ноември 09, 2012, 19:12:33 pm »
Да,горещи душове,вани,сауни и парни бани са забранени.
*
« Отговор #421 -: Ноември 09, 2012, 19:45:05 pm »
afrodita279 Защо ти е забранен секс? :ask:
И тоз моя доктор защо ли ми каза,че няма проблеми с къпането в топли басейни и воденето на полов живот при това и ако мъжа ми,еякулира в мен,няма проблем.Днес изчетох всичко на тези теми  :book: и така и не ми стана ясно.Едни се изказват положително,други отрицателно и вече съвсем се обърках.Не,че е от толкова голямо значение,но все пак си имам разни въпросчета,които ми се въртят в главата.
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
« Отговор #422 -: Ноември 09, 2012, 20:08:52 pm »
Ами на мен специално-заради първия аборт и защото сега си е доста рисково.мисля,че съм изхабила достатъчно нерви мисли и средства,за да ги прецакам за един оргазъм.и като писах оргазъм,имах предвид оргазмът на жената,т.к.той предизвиква контракции на матката)макар че може  да мислиш,че не е така и да не усещаш.при първата бременност бях с такива почти постоянно и въпреки но-шпа-то.тази год е ок,но с този кръвоизлив вече и дума не може да става.и аз много съм чела от люпопитство и мисля,че в ранните седмици наистина е по-добре да спестим тези контракции.все пак сме инвитро.
И все пак да не забравяме,че всичко е индивидуално.
*
« Отговор #423 -: Ноември 09, 2012, 20:39:03 pm »
afrodita279 при теб установи ли се от какво е причинен първия аборт и в коя седмица беше?
"Единственото нещо,от което се нуждае злото,за да триумфира е... добрите хора да не правят нищо!"
« Отговор #424 -: Ноември 09, 2012, 21:16:03 pm »
В 6 г.с. Но не се установи причината.в общи линии. Аз бях виновна май.ама дълга и безсмислена история-да не спамя темата.
*
« Отговор #425 -: Ноември 10, 2012, 10:01:30 am »
Иве сега прочетох за лошата новина , просто не знам какво да кажа. Знам как се чувстваш , същия ден и на мен ми се случи най-лошото - мисед. И аз като теб съм след 7-ми трансфер. Много ми е тежко. Не разбирам защо и как , нищо не разбирам. Тъкмо се почувствахме малко щастливи.Каква е тази съдба не знам.
« Отговор #426 -: Ноември 10, 2012, 10:52:25 am »
Iva17,sne_do, думите са излишни... Много силно ви прегръщам  :bighug: :bighug: :bighug:

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
« Отговор #427 -: Ноември 10, 2012, 11:00:51 am »
sne_do, и ти ли миличка  :(. Това е ужасно, жестоко. Не знам каква е тази съдба. Какво се случи с теб? Коя седмица беше? Знам, че в момента ти е много тежко - ако искаш не ми отговаряй.
Прегръщам те  :bighug:
*
« Отговор #428 -: Ноември 10, 2012, 11:45:30 am »
Papa в 10 г.с. бях , в четвъртък вечер на Архангелов ден получих силен кръвоизлив и ми стана ясно какво се е случило , просто както си стоях седнала. Доктора каза , че вероятно са спрели да се развиват и организма ги изхвърля. Сега се моля да се размина с абразио , разбрахме се в понеделник да се чуем и да видим дали съм се изчистила сама. Чувствам се много зле , не мога да спра да плача.
*
« Отговор #429 -: Ноември 10, 2012, 11:53:15 am »
Papa в 10 г.с. бях , в четвъртък вечер на Архангелов ден получих силен кръвоизлив и ми стана ясно какво се е случило , просто както си стоях седнала. Доктора каза , че вероятно са спрели да се развиват и организма ги изхвърля. Сега се моля да се размина с абразио , разбрахме се в понеделник да се чуем и да видим дали съм се изчистила сама. Чувствам се много зле , не мога да спра да плача.

Много съжалявам за това което е станало.Като чета какво се случва тук умирам от страх в понеделник съм на преглед да видим как са и колко са бебетата.Стискайте палци всичко да бъде наред
*
« Отговор #430 -: Ноември 10, 2012, 14:25:12 pm »
sne_do, много съжалявам и ти съчувствам.  :(

« Отговор #431 -: Ноември 10, 2012, 14:54:04 pm »
sne_do,и аз съжалявам.Знам,че думите са излишни.Не разбирам защо тези неща се случват:(
*
« Отговор #432 -: Ноември 10, 2012, 15:06:01 pm »
Момичета мина ми пункцията  нормално, извадихме 15 Я :).Тази сутрин се чух с Док каза че всичко върви нормално,а утре ще ми даде повече инфо,.Иначе мен ме боли целия корем все едно мускулна треска,но ще мине.Много искам да се оплодят повече та да има и за замразяване :pleasantry:. Пак ще разчитам на вашите палчета. :bighug:.
sne_do много съжалявам,не знам какво да кажа  :bighug:

*
« Отговор #433 -: Ноември 10, 2012, 15:22:12 pm »
sne_do много силно те гушкам,съжалявам за случилото се :bighug:
Когато научите нещо от докторите ти и Iva17 споделете ни ,ако може да се предпазим.Нямам идея какви са причините.Само знам,че умирам от страх.
amanda Много хубави ембриончета ти пожелавам :eggsperm:
*
Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2
« Отговор #434 -: Ноември 10, 2012, 15:29:51 pm »
amanda, браво, отличничка си да знаеш  :P Ще има за замразяване, няма как. Сега чакаме новини за  :eggsperm:
Коремчето ще те наболява известно време, все пак 15 яйца си снесла!

При мен за сега стимулацията върви нормално. Има още време за растеж на фоликулчетата  :)
« Последна редакция: Ноември 10, 2012, 15:32:04 pm от rum4e »

*
« Отговор #435 -: Ноември 10, 2012, 16:28:12 pm »
сне_до, ужасно съжалявам!  :(

алдита, аз в басейн като бременна не съм влизала. Страх ме е от инфекции, но има жени, които си се къпят. Сигурно ме е шубе, защото, ако стане нещо, пак трябва да правя икси. За 5 г. не забременях по друг начин. В крайна сметка, отговорността си е твоя. Аз за себе си така съм решила. За половия живот - бих изчакала поне края на третия месец до приключването на утрогестана!

*
« Отговор #436 -: Ноември 10, 2012, 17:38:37 pm »
rum4e радвам се че всичко е наред със стимулацията.Пожелавам ти хубави фоликули от които да излязат хубави Я :egg:

« Отговор #437 -: Ноември 10, 2012, 18:45:38 pm »
sne_do,И аз съм в същото положение като теб.Вчера бях при доктора.Аз съм 11 седмица и бебчовците почнали да се отлепват.Също не оговарят на седмицата в която са.Казаха ми че бременността не може да се развие.Сега съм спряла хаповете и чакам да ми дойде.И на мен ми е много мъчно.Така се бях настроила позитивно и кво само ми се случи.Мила не се предавай трябва да продължим с нови сили.След няколко месеца аз мисля да си ползвам замразените ембриони.Дай Боже тогава да е моя успех.Трябва човек да се бори и никога да не отказва колкото и да е трудно. :balk_145:
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #438 -: Ноември 10, 2012, 19:26:28 pm »
Еееех момичета Ива, sne_do, pepa12345678много ви прегръщам, преживяла съм го, знам каква мъка и празнота носим дълго в сърцето си ... Бъдете силни и ние ще успеем! :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #439 -: Ноември 10, 2012, 19:57:41 pm »
 pepa12345678Ужасни неща се случват.Много те прегръщам и ми се иска някак да те утеша,но незнам как :bighug: