0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2012 - част 2
« Отговор #520 -: Ноември 17, 2012, 20:36:34 pm »
Мисля си може ли да се е имплантирало по-касно и затова да не е много високо ЧХГ-то? Тъй като зацапването ми беше на единадесети от пункцята, а кравнят на шестнадесети.
*
« Отговор #521 -: Ноември 18, 2012, 08:26:56 am »
Lilka.N.,kvg08 съжалявам момичета  :bighug:
Chantal браво,ще расте ЧХГ-то няма къде да иде :D.Успех!
Момичета аз днес съм 7-ми ден от ЕТ ,чувствам се добре,малко вчера ме беше стегнал корема , все едно съм сложила ластик :ask: ама мина,понаболяваме от време на време от вчера така ниско долу, минава бързо,лежа си повече и така.Надявам се всичко да ми е наред и да се е хванало поне 1 ембрионче,много силно вярвам дано да не се разочаровам :balk_81:.

« Отговор #522 -: Ноември 18, 2012, 11:10:35 am »
amanda, то почти не останало време до теста  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #523 -: Ноември 18, 2012, 13:02:46 pm »
аманда :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Аз съм 8-ми ден след трансфер и май вече започва да ме хваща нервата.Да видим още колко дена ще устискам без тест!
« Отговор #524 -: Ноември 18, 2012, 13:23:46 pm »
Прегръщам всички които този път не успяха. Потъгувайте и смело напред към следващия опит.  :bighug:

На всички успели късмет и се радвам на успеха от сърце.

Аз в крайна сметка стартирах с мерионал. Днес ми е 4 ден на стимулация и само 6 броя съм отгледала за съжаление. Доки не е много доволна и затова вдигнахме дозата. На всичкото отгоре ми се гади предполагам от мерионала. Но не се стресирам в случая целта оправдава средствата.  :wink:
Ако не ми създаваха и толкова трудности от работата с отсъсвията щях да съм по - доволна, но основно гледам себе си и така.
« Отговор #525 -: Ноември 18, 2012, 13:25:42 pm »
pimi и amanda то не останало стискам ви палци.
Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2
« Отговор #526 -: Ноември 18, 2012, 13:54:16 pm »
pimi, amanda, за сравнение да кажа, че моят кръвен тест го направих на 9ти ден от трансфера ( трансфер на 2 хубави ембриона на 4ти ден развитие), т.е. 13ти ден от пункцията. Резултата беше 77.54. Стискам палци и на двете ви.
hope1203, при мен до края имаше 4-5 фоликула, които вървяха напред с еднакви размери и още 2-3 малки, които така и не ги догониха. В крайна извадихме 3 читави яйцеклетки, и трите се оплодиха, но едната имаше дефект при развитието и не беше много хубава. Върнаха ми другите две и сега съм бременна - едноплодна бременност. 6 фоликула хич не са малко, в крайна сметка и един върши работа :) Успех!
« Последна редакция: Ноември 18, 2012, 14:15:43 pm от linapoli »

*
« Отговор #527 -: Ноември 18, 2012, 14:00:23 pm »
пими, минимум 10ти ден, а ти както си само на уринен може и още малко да постискаш.

Успех на всички!!!
*
« Отговор #528 -: Ноември 18, 2012, 14:44:38 pm »
pimi питаш ли ме  osi_12,аз няма търпение ,а и в същото време ме е шубе.Успех и на теб.
linapoli   :hug2:
hope1203 не се притеснявай и при мен горе-долу на тези дни не беше доволна Док от фоликулите,но после си станаха хубави  :crossfingers:

« Отговор #529 -: Ноември 18, 2012, 15:20:10 pm »
Аманда :bighug:много се радвам да те видя тук,а скоро и в по долното клубче на мамите.Стиснати палци и за Пими.
Успех на всички момичета.
*
« Отговор #530 -: Ноември 18, 2012, 16:46:47 pm »
Благодаря ти за пожеланията Роуз,дано нали за това се борим :bighug:

*
« Отговор #531 -: Ноември 18, 2012, 16:49:26 pm »
hope1203,аз също бях на Мерионал на 5-ия ден се видяха само 6 читави фоликула,а в крайна сметка извадихме 10 Я,едната беше незряла.Аз имах и Аримидекс за 5 дена.
Колко ти е Мерионала?При мен беше 225 по 1 на ден.
Успех има време ще тръгнат фоликулчетата!
« Отговор #532 -: Ноември 19, 2012, 22:32:19 pm »
Момичета нова съм,но искам да се присъединя към групата за ноември.Имам въпрос,който чака спешен отговор-насрочихме трансфер на замразени ембриончета за четвъртък и от днес  наред с другата купчина лекарства трябваше да започна да пия и Преднизолон-16 мг.,но не намерих:(Дали това може да бъде фатално за трансфера,ако го започна от утре?Късно е да безпокоя лекарката и за това пускам питането си  тук!от сърце желая успех на всички!!!
*
« Отговор #533 -: Ноември 20, 2012, 08:15:45 am »
бистрикус, предполагам, че вече можеш да се консултираш с докторката, но все пак - ако намериш преднизолон 4 мг в аптеките, взимай 4 таблети, за да достигнеш дозата от 16 мг.
Успех!
« Отговор #534 -: Ноември 20, 2012, 08:22:19 am »
Bistrikus, след като лекаря ти е предписал Преднизолон, значи е необходим приемът му. Аз също го пих преди трансфера, действието му е по някакъв начин да подтиска имунната система, за да се предотврати отхвърлянето на ембрионите от организма. Успех при процедурата!
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

« Отговор #535 -: Ноември 20, 2012, 09:18:24 am »
Здравейте, момичета!
Аз нали се бях шашнала с кафеникавото зацапване, не беше цикъл, МЦ ми дойде на 18.11/неделя/ и вчера бях в клиниката.Взеха ми кръв за Е2 и ми направиха първата инжекция Gonal. Дозата ми е 175 единици.Освен това ми езписаха Естрофем/3х1/ и Климара пластири.Искам да попитам за тези пластири нещо. Казаха ми ги да си ги слагам през ден, това означава ли да махна стария преди да сложа новия, понеже в протокола пише +1 и си помислих да не би да са с натрупване. Знам че звучи глупаво, но моля за отговор.В четвъртък съм на преглед при доктора.Сутринта сама си сложих инжекцията, много ме беше страх, но се учудих, че се справих лесно и не ме боля  yahoo_33.
Много се вълнувам от факта, че най накрая започнах стимулацията!
Стискам палци на всички за  :bfp:
« Отговор #536 -: Ноември 20, 2012, 12:19:03 pm »
Благодаря на Nyxia и rositka13 за отговорите и пожеланията  :) Говорих с лекарката и каза да не вземам двойна доза а да пия по 1 от днес.Надявам се всичко да мине добре този път-това ми е 5 трансфер (общо 2 стимулации) -дано накрая резултата  да е положителен за всички ни!Ще следя темата-късмет на всички :wink:
*
« Отговор #537 -: Ноември 20, 2012, 13:15:35 pm »
Здравейте !!! Записвам се за Ноември. Пожелевам успех и кураж на всички.  osi_9
Ние ще правим опит на естествен цикъл с лека стимулация, защото имам 2 неуспешни опита ИКСИ.
Днес бях на преглед на 8-ми ден от цикъла и се оказа че имам само 2 фоликула над 10мм. Има и някакви по-малки, но док каза че ще разчитаме на тези 2.
Сега чакам обаждане от клиниката за да ми кажат как са ми стойностите на Е2 и да започвам с инжекциите.
Искам да попитам този нисък брой фоликули не означава ли че опита е обречен? Дали не трябва да изчакам по-добър месец?
« Отговор #538 -: Ноември 20, 2012, 14:05:53 pm »
Здравей Giaany, за естествен цикъл смятам, че два фоликула са идеално, аз бих продалжила, но нека и другите момичета да кажат. Стискам палци. Дано този път да е твоят. Звучи клише, но е истина, че за успеха и един е достатъчен.
« Последна редакция: Ноември 20, 2012, 15:11:51 pm от Chantal »
*
« Отговор #539 -: Ноември 20, 2012, 17:40:02 pm »
Благодаря много за отговора. Дано да стане, че при мен май няма друг вариант.
Утре пак иска да ме види и ще се започва с инжекциите.
Много странен протокол е тоя. Аз четох за естествен цикъл с лека стимулация и доста по-рано се започва с лекарствата. При мен май ще е на 9-ти ден.