0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2012 - част 2
« Отговор #540 -: Ноември 21, 2012, 12:13:33 pm »
Pimi,Amanda как се чувствате?Утре ли е Големия ден-кръвния тест?Успех и на двете!Каквото и да стане ние всички ви подкрепяме :) Аз утре съм на трансфер,ако всичко с ендометриума е ОК. И започва  дългото чакане...
*
« Отговор #541 -: Ноември 21, 2012, 13:59:59 pm »
Ами аз съм добре моята дата е 28.11,но  най-много два дни преди това да го направя.Иначе ме хващат нервите вече ту мисля положително ту си викам че не сме успели,но повече си мисля че ще имам положителен тест :bfp1: .На теб лек трансфер и положителен резултат накрая. Пими ти кога ще правиш теста?

« Отговор #542 -: Ноември 21, 2012, 14:39:08 pm »
Giaany ще стане ще видиш. На мен ми звучи добре твоят протокол, не е задължително да се започва рано със стимулацията, така според мен се оставят фуликулите в началото да са стимулирани от теб и после има блокаж и стимулаця за да им помогнат и на двата да узреят и нарастнат. Не се притеснявай за такива работи, довери се на избора си с които си избрала точно този лекар. Случайни неща няма. Ще успееш ще видиш.

Amanda,Pimi успех момичета, стискаме палци само за положителни резултати и скоро да се похвалите с тлъсти ЧХГ.

Bistrikus, стискам палци за много хубав ендометриум и лек трансфер утре.
*
« Отговор #543 -: Ноември 21, 2012, 14:42:45 pm »
Благодаря за подкрепата,момичета!
НО,11-ден ЧХГ 0.00-това беше!
« Отговор #544 -: Ноември 21, 2012, 14:51:10 pm »
pimi, Съжалявам много.  :bighug: Не се отчайвай. Само напред.
« Отговор #545 -: Ноември 21, 2012, 15:50:44 pm »
Pimi, много съжалявам. Знам как се чувстваш, преживяла съм го и аз толкова пъти. Само времето ме е лекувало и надеждата разбира се, че един ден и на моят път ще изгрее слънце. Кураж! Ще доиде и твоят ден в който ще успееш. Прегращам те силно.
*
« Отговор #546 -: Ноември 21, 2012, 15:53:33 pm »
Pimi много ,много съжалявам  :(

« Отговор #547 -: Ноември 21, 2012, 17:35:47 pm »
Ох, Пими... Съжалявам.
Но не се шашкай и не се скапвай прекалено много. Почини си и опитай пак. Няма да се уморя да дрънкам, че не непременно става от първи опит. Или от втори. Шансът в рамките на една процедура си е около 30 %. Ако сега не е станало, не значи, че няма да стане.
*
« Отговор #548 -: Ноември 21, 2012, 18:15:38 pm »
pimi много съжелявам. :( И аз го преживях това и е ужасно. Плаках, плаках... и после ежедневието те поема до следващия път с нови надежди.
Поплачи си и после с нови сили напред.
*
« Отговор #549 -: Ноември 21, 2012, 23:50:10 pm »
Pimi, наистина е много тъжно, когато видим такъв резултат. Преживей си го, както прецениш и бързо вдигай глава за следващия опит. Все ще се получи някога.
П.П. А и все пак си имаме по едно съкровище, което не е успокоително, но едно е по-добре от нула. Стискам ти палци много скоро да ни зарадваш и с положителен тест.

Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2
« Отговор #550 -: Ноември 22, 2012, 01:25:55 am »
Записвам се и аз в тази тема, днес стартирах 5-тия си опит, като се надявам резултата да е толкова прекрасен, като този от четвъртия.
Съжалявам много за отрицателните тестове и за ужасния край на толкова желани бременности. Пожелавам лека и безпроблемна бремнност на виделите заветните 2 чертички.
Да попитам тези които са минали стимулация и са имали малко дете, как се справихте, моето още не ходи, нямаме баби на разположение и татко ходи на работа, не ми тежат грижите около нея, но се страхувам да не опукам фоликулите като нараснат, защото няма как да не я гушкам и нося.
« Отговор #551 -: Ноември 22, 2012, 01:40:02 am »
Krisi, не се шашкай. Въпреки, че синът ми наближава 4 г., на тези години вдигането не отпада, само "товарът" става доста по-тежък. За 2 стимулации не спуках нито един фоликул, въпреки вдигането (не, че видях положителен тест, де). А и внимаването тряба да е последните 2-3 дни, не през цялото време.

Успех и не се тревожи. Скоро стартирам и аз трети опит, не планирам въобще да спирам да гушкам и вдигам сина ми  :)
*
« Отговор #552 -: Ноември 22, 2012, 08:22:43 am »
krisi1812 успешен старт и щастлив финал :wink:
Момичета вече и аз се чудя какви глупости да си мисля  :bonk: ,спряха да ме болят гърдите и се вкарвам в някакви филми, сънувам лоши сънища, абе направо съм за бой.Успокойте ме малко ,нали това  не е критерий за неуспех,при всички е индивидуално?! :oops:

« Отговор #553 -: Ноември 22, 2012, 08:36:06 am »
Аманда, не се шашкай мила. Аз нямах никакви симптоми след трансфера, и така до пети месец :) Сега имаш нужда от много спокойствие. Стискам палци!
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

*
« Отговор #554 -: Ноември 22, 2012, 10:12:41 am »
Krisi1812, не се притеснявай, моя също не ходи добре, тежи почти 13 кг, гушкаме се постоянно, аз съм с по един фоликул на естествен цикъл и досега не се е спукал нито веднъж.
Amanda, успокой се, защото това е най-важното сега, а и не можеш нищо да промениш, каквото и да се случи. Истински се надявам да се похвалиш с положителен резултат. Успех!

*
« Отговор #555 -: Ноември 22, 2012, 10:15:49 am »
Криси, радвам се да те видя толкова скоро пак на бойната линия  :D
Пожелавам ти успешен 5-ти опит и още едно прекрасно слъчице  :D

Успех на всички!
« Отговор #556 -: Ноември 22, 2012, 10:47:15 am »
Благодаря много на всички за топлото посрещане, на мамите благодаря за споделяния опит. Мецанке, чакам те и теб скоро тук :)
Аманда, след всички трансфери съм търсила бременни симптоми, но когато забременях наистина никога не съм се чувствала толкова небременна,на този толкова ранен етап всички "симптоми" са от лекарствата или от внушение, така си мисля аз.
*
« Отговор #557 -: Ноември 22, 2012, 11:32:58 am »
Благодаря на всички,но нали изглупяваме понякога :) :bighug:

*
« Отговор #558 -: Ноември 22, 2012, 11:46:06 am »
А нали знаеш, че изглупяването е присъщо на бременелките  :P

*
« Отговор #559 -: Ноември 22, 2012, 11:58:08 am »
mgstra    :D :D  успя да ме разсмееш  :balk_21: