Момичета, нямаше ме два дни и се надявах като вляза тук да видя само хубави новини
Sne_do, pepa, много съжалявам за това което ви се е случило, не искам да си представям как се чувствате, в такива случаи си мисля, че може би би било по-добре изобщо да не се захващат ембриончетата, отколкото да се получат така нещата и да останат толкова много изгорели надежди...много ми е мъчно за вас, истински ви съчувствам.
Amanda, много се радвам за теб, ти си отличник, с толкова много яйцеклетки, и на мен ми върнаха 3, но не ни останаха за замразяване. Стискам ти палци да се развиват много добре и трансфера да мине леко, а после да ти мине бързо чакането и да се похвалиш с положителен резултат!
Rum4e, и теб те мисля, миличка, дано да се похвалиш скоро с подобен резултат като amanda.
Ние тези два дни бяхме на село, аз си полежавах, четох книжки, всички ме глезеха, но пък се стреснах от една умряла мишка и много се притесних, направо всичко ми се обърна отвътре, как мислите, дали може да се е отразило на ембриончетата?
Иначе аз съм на преглед чак към края на следващата седмица, вече нямам търпение и много се притеснявам, дано всичко е наред, все още е много рано да се радвам.
Aldita, така се зарадвах за теб, сигурно е прекрасно чувството да видиш как бие сърчицето на човечето, което си чакала толкова дълго време, дано и аз скоро да го изпитам.
migra, стискам ти палци за прегледа утре, да се похвалиш с много добри новини, видях, че и ти си била при доктор Сариев, аз също,хехе, сигурно сме се засичали пред кабинета му.