0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2012 - част 2
« Отговор #440 -: Ноември 11, 2012, 12:37:35 pm »
Момичета, имам въпрос - на мен ми предписаха Утрогестан 2x3 вагинално, първите ден-два беше ок, но сега щом се изправя и всичко изтича и нощем даже е така, само да стана за малко и изтича :ask:
Та сега се чудя защо става така, нормално ли е и изобщо остава ли нещо където трябва?
*
« Отговор #441 -: Ноември 11, 2012, 13:29:05 pm »
Момичета, имам въпрос - на мен ми предписаха Утрогестан 2x3 вагинално, първите ден-два беше ок, но сега щом се изправя и всичко изтича и нощем даже е така, само да стана за малко и изтича :ask:
Та сега се чудя защо става така, нормално ли е и изобщо остава ли нещо където трябва?

И аз съм на утрогестан 3х2, наистина много неприятно е това изтичане. Лекарите са наясно с това и може би затова изписват и дуфастон за компенсация. Може би ги слагаш много плитко. На мен не ми изтичат много...Чувала съм, че има някакво друго лекарство - същата съставка и грамаж, но с друго име, като в комплекта има апликатор и като свърша с тази опаковка на Утр. ще попитам за това с апликатора. Успех на всички с ЕТ през 10,11 и 12 м.

« Отговор #443 -: Ноември 11, 2012, 13:34:16 pm »
Lilka,лилка,няма проблем,че изтича,каквото е необходимо, си остава вътре.
*
Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2
« Отговор #444 -: Ноември 11, 2012, 13:54:12 pm »
За пиене освен фолиева к-на нямам нищо друго дадено.Ох, днес ми е ден 5ти, как ще изтрая още 8-9 дена не знам :BangHead: ,а и официално док. каза да правя теста на 21.11. което си е 15-ти ден.Дано има за какво да чакам 
П.П.Понякога се чувствам като пълно ку-ку , стоя чакам да стане еди коя си дата, броя дни, пък всъщност нищо не усещам, все едно си въобразявам, че нещо ще се случи...
« Последна редакция: Ноември 11, 2012, 14:00:14 pm от Lilka.N. »
*
Re: Ин витро / икси - октомври, ноември, декември 2
« Отговор #445 -: Ноември 11, 2012, 15:05:06 pm »
За пиене освен фолиева к-на нямам нищо друго дадено.Ох, днес ми е ден 5ти, как ще изтрая още 8-9 дена не знам :BangHead: ,а и официално док. каза да правя теста на 21.11. което си е 15-ти ден.Дано има за какво да чакам 
П.П.Понякога се чувствам като пълно ку-ку , стоя чакам да стане еди коя си дата, броя дни, пък всъщност нищо не усещам, все едно си въобразявам, че нещо ще се случи...

Аз съм на 6 ден от ЕТ (беше на 06.11) и освен дуфастон (2х1) и фолиева к-на (2х1) пия още но-шпа 3х1 за 5 дни, аспирин протект х1 и медрол х1 и витамини от рода на Неоксид - Селен +вит. А, Ц и Е, но са немски. Имам кръвен тест на 16.11, а уринарен на 20.11. В коя клиника сте? (ако не е прекалено лично, може да ми пишете и на ЛС)

*
« Отговор #446 -: Ноември 11, 2012, 16:16:34 pm »
Лилка, втория път и аз забременях само с утрогестан след трансфера, и то от раз. При първата бременност имах цяла схема от лекарства и само следях кога какво трябва да взимам, че да не пропусна нещо. Така че, не се шашкай! Явно, че и с по-малко става. Видях, че сте с мъжки фактор. Същият проблем беше и при нас.
За теста - кръвен можеш да пуснеш след десети ден. Така или иначе, нали ти си го плащаш, защо ще чакаш до 15-ти? Ако ще правиш уринен, тогава изчакай, както са ти казали.

Успех на всички!

*
« Отговор #447 -: Ноември 11, 2012, 16:42:12 pm »
Благодаря!За теста и аз си мислех да го направя по-рано (АКО събера смелост изобщо osi_19 )
*
« Отговор #448 -: Ноември 11, 2012, 16:43:44 pm »
Момичета имам си оплодени Я  mf_bounce8 от вълнение не разбрах точната бройка само разбрах че ще ми върнат 3 и другите замразяваме.Утре ми е трансфера в 15 часа и ще разбера подробностите.Благодаря ви на всички за подкрепата! :bighug:

*
« Отговор #449 -: Ноември 11, 2012, 16:54:59 pm »
Момичета имам си оплодени Я  mf_bounce8 от вълнение не разбрах точната бройка само разбрах че ще ми върнат 3 и другите замразяваме.Утре ми е трансфера в 15 часа и ще разбера подробностите.Благодаря ви на всички за подкрепата! :bighug:

Колкото и да са...:) стискам палци за всички и да не се налага да ползваш замразените  :crossfingers: :bighug: и догодина :balk_127:

« Отговор #450 -: Ноември 11, 2012, 18:23:14 pm »
Момичета, нямаше ме два дни и се надявах като вляза тук да видя само хубави новини  :( Sne_do, pepa, много съжалявам за това което ви се е случило, не искам да си представям как се чувствате, в такива случаи си мисля, че може би би било по-добре изобщо да не се захващат ембриончетата, отколкото да се получат така нещата и да останат толкова много изгорели надежди...много ми е мъчно за вас, истински ви съчувствам.
Amanda, много се радвам за теб, ти си отличник, с толкова много яйцеклетки, и на мен ми върнаха 3, но не ни останаха за замразяване. Стискам ти палци да се развиват много добре и трансфера да мине леко, а после да ти мине бързо чакането и да се похвалиш с положителен резултат!
Rum4e, и теб те мисля, миличка, дано да се похвалиш скоро с подобен резултат като amanda.
Ние тези два дни бяхме на село, аз си полежавах, четох книжки, всички ме глезеха, но пък се стреснах от една умряла мишка и много се притесних, направо всичко ми се обърна отвътре, как мислите, дали може да се е отразило на ембриончетата?  :(
Иначе аз съм на преглед чак към края на следващата седмица, вече нямам търпение и много се притеснявам, дано всичко е наред, все още е много рано да се радвам.
Aldita, така се зарадвах за теб, сигурно е прекрасно чувството да видиш как бие сърчицето на човечето, което си чакала толкова дълго време, дано и аз скоро да го изпитам.
migra, стискам ти палци за прегледа утре, да се похвалиш с много добри новини, видях, че и ти си била при доктор Сариев, аз също,хехе, сигурно сме се засичали пред кабинета му.
« Отговор #451 -: Ноември 11, 2012, 18:30:45 pm »
Аманда, много ме зарадва твоя пост. Пожелавам ти най-лекия трансфер утре.
*
« Отговор #452 -: Ноември 11, 2012, 23:10:22 pm »
Моят трансфер мина днес.Бях в 12 часа-помолих се да съм възможно най-рано за да мога да пътувам след това.Върнахме 2 ембриончета-биолозите казаха,че всички са много хубави и трудно избраха кои да върнат.Прави ми го доктор Шефкетова-дано ми е на късмет леката и ръка.Сега започва голямото чакане!
*
« Отговор #453 -: Ноември 12, 2012, 09:34:06 am »
pimi най-положителния резултат ти пожелавам :)
kvg08 ,polyamitko ,papa2011   :bighug:

« Отговор #454 -: Ноември 12, 2012, 09:46:56 am »
amanda, много късмет на трансфера и много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Rum4e и на теб много успешна стимулация.
*
« Отговор #455 -: Ноември 12, 2012, 10:26:37 am »
Благодаря на всички, които ме мислят  :grouphug2:
Имам още няколко дни до пункция, утре ще ми кажат кога ще бъде. Така, че тепърва ще има да ми стискате палци.  :)

Amanda, pimi, kvg08  :goodluck:

« Отговор #456 -: Ноември 12, 2012, 12:26:07 pm »
Amanda,Pimi,kvg08, успех и от мен!
Пими, и на мен на трансфера ми беше тя, макар да не съм нейна пациентка, е, явно тя е на късмет  :wink:
*
« Отговор #457 -: Ноември 12, 2012, 13:16:57 pm »
Сега се прибрахме от преглед.Само едно плодно сакче се вижда 1,5мм/1,47мм,но доктора каза,че е рано може по-нататък да се покаже още едно.Абе колкото толкова аз съм доволна. Hug Hug HugНа 29.11 вече ще ме запишат на ЖК до тогава чакаме
« Отговор #458 -: Ноември 12, 2012, 13:21:55 pm »
Браво migra, само така 9 месеца
« Отговор #459 -: Ноември 12, 2012, 13:24:07 pm »
migra не е ли рано за записване на ЖК.Аз знам че 10-12 седмица го правят.Ти в коя клиника ходиш.