0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Предлагам среща на 27.05. в 18ч. в Парка, на "Баба Яга" примерно.
В случай, че вали дъжд  - има къде да се скрием.

Пишете дали сте съгласни.

« Последна редакция: Май 23, 2013, 01:06:06 am от Tsveti75 »
Цвети, моята идея беше да си разпределим плакатите утре.

явно няма да успеем утре и ще остане за 27-ми, което вече е малко късно, но .... добре.

Цвети, напомням ти само - снимай екрана до кръговото, моля те и качи тук снимката или я прати на drz2013.zachatie@gmail.com Помолих теб, защото мисля, че ще ти е възможно, ако злезеш за 5 мин. от работа и да изчакаш да се завърти нашия клип.
благодаря ти. :)

Бъдете добри и не губете кураж! :)
Ще.  Като се знам що за фотограф съм...

А за утрешна среща - останах с впечатлението, че никой не е уведомен за това, напротив - за 27-и.
А така. :)
Благодаря Ви, че се включвате. :)
Добре, среща на 27-ми.  Ще го доизмисля. :)
« Последна редакция: Май 23, 2013, 01:19:25 am от Tsveti75 »
Веси,
моля те, утре на 23-ти, да се уговорим да вземеш плакатите за Тутракан от мен.
Звънни, да се разберем, че няма да съм цял ден в офиса, а ще съм в движение. А плакатите ще са в колата ми.

Цвети, напомням ти само - снимай екрана до кръговото, моля те и качи тук снимката или я прати на drz2013.zachatie@gmail.com Помолих теб, защото мисля, че ще ти е възможно, ако злезеш за 5 мин. от работа и да изчакаш да се завърти нашия клип.
благодаря ти. :)

Готово. Снимките направени и изпратени.
Браво! Страхотна си! :)

Мили момичета,
много Ви моля, тези от Вас, които бяха заявили, че ще помагат, да ми звъннат и да се разберем кога ще вземат плакати. Искам в рамките на 4-5 минути да се видя с всяка от Вас и да и дам плакати.
Мисля, че всички ми имате телефона. :)

до края на месеца нямам възможност за срещи. Извинете ме наистина. Затова исках предната седмица да се видим.

Също, кои могат да помагат на 8-ми и кои на 7-ми?

(Цвети и Веселия вече са ми отговорили. :) не ми отговаряйте отново. :wink:)

Ето и как са Ви разпределили като координатори на 8-ми:

4. щанд сувенири
   -  mishanta, Веселия

10. логистика, техническа помощ, кетъринг
   - beast, Lisko, Веси 1217, Цвети 75

5. консултации - ще се въртят на смени, за да могат да участват и в беседите
- jam -главен
    - Lisko, borovinka, dani_j,  alia_alia, Lindsy, Nedda

6. беседа „донорство”
   - модератори - jam, Стефи, Cygnus
   - участници - Jbrul, magi_st, Веселия, Елфи, mini
 Д-р Мариела Даскалова, д-р Васил Даскалов; д-р Любомир Бойчев, д-р Богомил Бойчев и д-р Петрова - МЦ"Св. Иван Рилски" - Тутракан,  д-р Рилчева и д-р Рашкова - КИРМ - Плевен

П.П. Веси, извини ме, ако съм ти объркала цифрите :oops:
« Последна редакция: Май 28, 2013, 00:19:30 am от синьо кокиче »

Благодаря много на Веси и на Лина, които се свързаха с мен. :)
Благодаря, че взехте плакати! :)
Надявам се, че ще бъдат разлепени своевременно.

Не пишете, но поне някои се обаждат по телефона! :wink:
Пък иначе, тук си говоря сама... :lol:

Ама то, мотото ми е: "Когато искам да си поговоря с някой интелигентен човек, си говоря сама!" :lol:

П.П. Веси, извинявай много, че те накарах да ме чакаш толкова време. :oops:

*

Veselia

• 218
  • И все пак тя се върти!
 :D
Не си сама :D.
Явно всички са ни грабнали ангажиментите и нямаме много време за писане, но следим темата.

Аз разнесох плакатите, които взех. Ако има още, мога да помисля за още места.
Плакати да искаш! :wink:

Аз разлепих вчера из Трета п-ка плакатите, дано повече хора да ги видят. Предлагам и в новата клиника Щерев ако някой не е залепил вече, и там да сложим.
Кокиче, няма проблем  :D Сигурно това е първото място в живота ми където съм отишла навреме хахахах  :lol: :lol: :lol:
О, Веси, Щеревата клиника бяха първите, които си получиха и залепиха плакати.
С тях си партнираме, един вид. Директно, след като ги взех от Еконт и имах среща с д-р Кунев в Дарик радио и той лично пръв си получи поканата и плакатите! :D

*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
аз също мога да разлепя,малко около Дружба 3
Аз защото си мисля, че не е много популярна сред хората все още и няма май кой знае колко такива пациенти, или поне сред форума не срещам, та затова... Моето лично мнение е, че тепърва ще се доказва този доктор.  osi_9
Добре, Бина, звънни ми да ми кажеш, кога да мина да ти донеса плакати. Ще ми кажеш, къде в Дружба да дойда.

*

бина

• 845
  • "Не вървете след никого, вървете само след себе си
Утре ще се чуем
А за този за мен "доктор" ще замълча........
Искам да се извиня ,но няма да може да разчитате на мен (за кой ли път без да искам се издънвам ) :?
Как сте, стягате ли се? Аз отивам утре на море, май трябва да си взема чадър и дъждобран вместо бански :lol: Ще се видим направо на 8-ми в 10.30, дано да стигна навреме, ако ме няма, не се притеснявайте, идвам!  :P
*
Аз отивам утре на море, май трябва да си взема чадър и дъждобран вместо бански :lol:
И ямурлук  :lol:
Обръщам се специално към Цвети 75, Веселия, Веси 2712, Линдзи и към Бина, както и към Мариета от "Искам бебе":
огромно благодаря от мен! Благодаря Ви от сърце за оказаната помощ!
Имаше нужда, наистина!

Малко бяхме русенките от Зачатие на фона на останалите 20 души от Зачатие от цялата страна.
Да не говорим, че в петък на площада единствените две русенки бяхме аз и Мариета от "Искам бебе". Другите бяха от Зачатие от Плевен, Стара загора, Варна и Св. Влас. Жалко наистина за слабото русенско присъствие.

Веси и Лина, надявам се, че сте си изкарали добре вечерта! :D И че не сте се уплашили много. :wink:
Съжалявам искрено за Цвети и другата Веси, които не дойдоха. :( Изпуснахте купона.

С пожелание за нови бъдещи членове! :wink:
« Последна редакция: Юни 09, 2013, 17:49:18 pm от синьо кокиче »