0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета от Русе, благодаря! Бяхте чудесни!
*
Аз също благодаря на всяка дошла и помогнала.Благодаря ви!

Аз за първи път присъствах на ДРЗ. Най-важното, което видях е че всеки, който искаше и имаше нужда от информация можеше да я получи (и то на няколко места). Всеки един от организаторите е жертавл-време,средства .....затова поздравления.  Чудесно, е че имаше и един мъж в организацията. Видях също, че не лесно да се организират толкова много хора, лекари, посетители....още веднъж Благодарности, че се трудите за Всички.
*
Двама мъже, един видео отразяване и каране напред назад и един логистика ;)

Цеци, а защо не ми се обади? :(
Аз така и не разбрах, че си била там... Трябваше да ми се обадиш. Исках да се запознаем.
Аз бях с бял панталон и с червена тениска на зачатие. Ходех напред - назад .... и аз не знам, къде бях... :lol: :oops:

Тогава, специални благодарности и за теб! :) Радвам се, че е имало и свищовско подкрепление. :)

Бъдете добри и не губете кураж! :)
Момичета от Зачатие, ние сме тези, които трябва да ви благодарим, че бяхме част от един такъв ден!
Поклон и прегръдки за всяка една от вас, беше емоционално и много полезно!  :youwoman:
Вечерята също беше много хубава, за краткото време, в което бях там определено се забавлявахме много със Сияна. Днес още търси "каката дето танцува" (Мишанта)  :D

*
Момичета и момчета, и аз ви благодаря от цялото си сърце, че още веднъж успяхме да организираме и реализираме един наистина прекрасен Ден на репродуктивното здраве, за мен наградата бяха усмихнатите лица на хората които изпращахме в края на деня  :D
Няма да забравя една двойка, запечатала ми се е пред очите, жената имаше най-широката усмивка, която някога съм виждала, с балон в едната ръка, а другата вплела пръсти в ръката на мъжа си слизаха по стълбите...  :D
обичам ви и се прекланям пред вас, хората с огромни сърца  :bighug:
*
Още един страхотен ДРЗ! Благодаря за прекрасните емоции!
Маги, поздравления, справи се страхотно с всичко на местна почва! Поздрави за момичетата от Русе, които се включиха, надявам се, че "атмосферата" на Зачатие ви е харесала  :D. Специален поздрав за Линдзи, която за пръв път участваше, но много бързо влезе в ритъм и се справи чудесно с координация консултации  :).

Наистина всичко беше страхотно, много полезни ми бяха консултациите, организацията беше идеална, изобщо само суперлативи мога да изреждам. Много благодаря за ваучера, който спечелих. Дано да ми е на късмет и на есен да се похваля :-)  . И аз, и половинката много се забавлявахме вечерта, дано пак се срещнем на някое друго ДРЗ :-)  Поздрави на всички !
Аз бях с бял панталон и с червена тениска на зачатие. Ходех напред - назад .... и аз не знам, къде
Само теб, Мишанта и Лиско разпознах  :oops: а другите момичета немога да свържа ник-нейм с лице. Докато огледам лекарите, табелките  :D..бях с приятелки /една от която спечели процедура  :D/ и времето мина много бързо. Следващия път ще бъда по-смела и ще се запозная с всички.
*
А аз чаках да се обадиш.Няма нищо следващия път или ако идвате към Плевен.

*
Много се радвам, че се запознах с вас, момичетата от Русе и че си играх с прекрасните дечица на Бина  и Линдзи :) Да ги нацелувате от мен :) Страхотна работа свършихте, браво!

Цецинка, аз съм с дълга руса коса, бях с бяла тениска на Зачатие и дънки. Бях на регустратура посетители.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14925
а другите момичета немога да свържа ник-нейм с лице.

Цецинка, влез на страницата на Зачатие във Фейсбук и разгледай албума със снимки от ДРЗ Русе. Там има една обща снимка и всички лица от нея са отбелязани с имената им. Така ще се ориентираш най-добре.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Имаше идея да се добавят и никовете на баджовете, за да сме разпознаваеми, но не знам защо не го направихме.
*
Не всички искаха да им ги има и никовете и се реши тези който искат да си ги допишат на ръка.

*

Veselia

• 218
  • И все пак тя се върти!
Поздрави на най-усмихнатите момичета!
Беше невероятно преживяване да бъда част от ДРЗ и да бъда във вашата компания!
Благодаря ви за невероятните емоции.
Искрено се надявам другата година да мога отново да присъствам.
:bighug:
Беше невероятно преживяване да бъда част от ДРЗ и да бъда във вашата компания  ........
Искрено се надявам другата година да мога отново да присъствам.
:bighug:

Това добре, Веси, но защо не дойде на вечерята в нашата компания? :wink: Аз съм ти леко обидена за това :P. И не знам, как ще си изкупиш греха.  :wink: :? Уж бяхте толкова сигурни с половинката ти, а не се появихте.

Ти през деня помага, Веси, така че заслужаваше и да ни уважиш купона. Можеш да питаш другата Веси и Лина, че не е било страшно. :lol: :lol:
Надявам се, че си доволна и от получените консултации.

Елфи, аз бях тази, според която щеше да е несериозно пред лекарите и репортерите да се явяваме с баджове с някакви странни псевдоними. Аз писах в темата към Маги, да не ми печата ника върху баджа, а само името. Така си беше по-правилно и по-сериозно според мен.

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Момичета от Русе, бяхте страхотни всички!
Усмихнати, неподправени и работливи, а малчуганите прелестни.
Гушнах малката на Аля и от някъде се чу....Ей я Мишанта пак си намери бебе  :lol:
Такава сладост и награда...

Пожелавам на всяка от вас, скоро да прегърне мечтата си,
защото ние сме "заразителни". Нека бъде!
Никъде на друго място не съм срещала толкова позитивизъм и добра енергия!

Маги, аз си дописах ника, така правя винаги, така съм разпознаваема,
пък си падам и леко несериозна  :lol:, мисля и дейността ми го позволяваше!
Ей, така на къц крак си ходя и си пея  :kiss:
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

Veselia

• 218
  • И все пак тя се върти!

Това добре, Веси, но защо не дойде на вечерята в нашата компания? :wink: Аз съм ти леко обидена за това :P. И не знам, как ще си изкупиш греха.  :wink: :? Уж бяхте толкова сигурни с половинката ти, а не се появихте.

Ти през деня помага, Веси, така че заслужаваше и да ни уважиш купона. Можеш да питаш другата Веси и Лина, че не е било страшно. :lol: :lol:
Надявам се, че си доволна и от получените консултации.

:- :wink: Освен да ме викаш на поправителен догодина  :wink: не виждам друг начин.

Иначе да, сърдечни благодарности на д-р Даскалова за консултацията. Начерта ни следващите стъпки докато си чакаме заповедта за да имаме по-голям шанс следващия път.  И беседата на която присъствахме беше много полезна за нас.
Re: Русенки, които биха помогнали с нещо за ДРЗ 2013 Русе
« Отговор #79 -: Октомври 03, 2013, 09:31:45 am »
Русенки, пиша Ви тук.
Надявам се, някой да реагира. Ако не, ще Ви почвам по телефона. :wink:

Обади ми се Петя Пантева от БНТ.
На 9-ти октомври ще прави материал по темата за стерилитета.
Иска да направи интервю със семейство, което да сподели за болката си.
Някой по желание?
Предния път Бина и Цвети 75 правиха медийни изяви.
Сега дали ще има желаещи?
Може и анонимно - т.е. камерата ще Ви снима в гръб.
Който иска, нека ми звънне.
Поздрави на всички!  :)