Хайде и аз да споделя днес как мина последният ми преглед при д-р Сигридов.Пуснах ЦРП,което беше 0.22 тоест съвсем нормлано,показах изследванията каза ми след 10 дни да ги повторя и този път със стерилна урина.За магнерота да споделя и аз ,днес го попитах пак не може ли да го пия,била съм луда никакви магнезий.Обаче аз пия тайно,тоест не му казавам,моята лекарка от ЖК ми го изписа преди 2 месеца,каза ми че след серклаж задължително да го пия,че се натрупва и не може да ми навреди.Няколко пъти го питах Сигридов ,но всеки път не можело.Да споделя за серклажа,че прочетох,че в момента някоя от вас я следи и чакат.С мен какво се случи,аз съм със конизация на шийката,докторката ми от ЖК каза,че още в 14-15 седмица да направим серклажа,но Сигридов ми каза ще те следим.И така следим се на 10 дни,аз все пътувам 400 км и изведнъж какво всичко е ОК ,така на 20 декември ми каза серклаж вседнага,че нещата са зле.Изпитах ужас и да не ви казвам как се прибрах,беше голям сняг тогава.Попитах го ,ами да го правим, и той аз утре съм в отпуска,не стига че те диагностицирах ,че си за серклаж те там "селските"доктори ще се справят.Добре,че звънах на лекарката си от ЖК ,че ме чакаха едва стигнах зашиха ме преди Коледа.След отпуската им и преместването в новата клиника,прегледа ми беше края на януари.Гледа ми серклажа,каза че бил прорязал,че такъв шеф не бил виждал ,това лекар ли ми го е правил или някой стажант.Така до днешния преглед аз треперя,защото си мисля,че конеца е прорязал.Днес ме гледа всичко било ОК,питах а конеца как е,добре е легнал.Прави ми тест за преждевременно раждане,каза че всичко било добре,скоро нямало да родя.Разделихме се с усмивка,не знам какво да ви кажа,мен ме беше много страх да задържа бебенцето,още имам и 2 месеца докато се роди.Моят съвет е също търсете второ мнение,а понякога колкото по прехваелен е един доктор толкова се самозабравя.Аз си пия магнерота,а той нека да казва,че е опасно,други 3 лекари ми казаха пий за да нямаш контракции.Много дълго стана,но нека да има повече мнения всеки за да може сам да си прецени.