Момичета,затова никой не иска да споделя мнение,защото веднага се нападаме.Афродита ,взехте да я споменавате във всеки пост,да се нападате една друга ,да защитавате,съзирате,плашете и т,н.НИКОЙ не ни е накарал насила да ходим при д-р Сигридов,повтарям НИКОЙ,нито пък е безплатно или задължително.Всяка от нас е достатъчно голяма,достатъчно изстрадала,достатъчно запозната ,прочела форумски,бременелски,стерилитетски теми и всякакви.И може би много повече знаем от един обикновен АГ специалист на моменти,защото това е наша лична болка и ние искаме да намерим най-доброто решение за себе си.Аз ви споделих моето мнение за Сигридов ,относно НЕ изписаването му на магнезий,това че аз го пия без той да знае е моя лична преценка.Да ,вярвам му смятам,че е добър специалист,но това че на моменти не приемам всичко за чиста монета и търся и други алтернативи за да се чувствам добре,не ме прави,че оплювам ЛЮБИМИЯ доктор на всички,а че споделям мнението си с вас.Аз ако не му вярвах,нямаше да чакам да ми направят серклажа в 21 седмица почти,а щях да го направя в 14 още.Но с приема на магнезий АЗ се чувствам добре и спокойна и затова го пия,дори и тайно от него.Предсвам,че стана доста дълго и сигурно ще имам доста опоненти на поста ми.Хубав ден и се радвам,че все пак спорим в НАЙ-ХУБАВАТА тема,защото АКО не са НАШИТЕ лекари Персенска,Стаменов,Шефкетова,Сигридов,Михова(говоря за пацианетките на Надежда) ние нямаше да сме тук.Пожелавам ви здрави бебета на финала!