Нямам нищо против да се извиня, но ако Лали се е обидила и е разбрала накриво шегата ми.Защото мисля че някой тук не разбира смисъла на шегата ми. То не е и шега ами по-скоро се опитвам да се поставя на нейното място и ужаса да стоиш толкова дълго във болница.Мисълта която ми мина преди да напиша горния си пост беше :" Миличката, това е било кошмар, как ли се е чувствала?" Но после се сетих че е била възнаградена с детенце и жертвата си е струвала.
Ще се опитам да обясня.Примерно аз превъртях стоейки в болница само 5 дена до степен от четвъртата вечер да ми дават приспивателни и да рева през деня. Та това да стоиш между четири стени си е побъркващо.Да не можеш да си сред близките си и да излизаш. Затова какво лошо има да питам как е да се чувстваш между 4 стени и то 7 месеца. Сравнението ми със затвора е заради мой познат който лежа 7 месеца в затвор, и може да се сетите през каква депресия е минал както и всеки друг затворник.Там също са ограничени откъм излизане все пак, сащо като в болниците, и не им е никак лесно. Затова сравнявам болницата със затвора и каква жертва и ужас е било лежането на Лали 7 месеца в болница.
Надявам се да не ме разберете пак на криво, защото не виждам какво обидно съм казала.