Абе хора, мислете с главата си бе
Как ще подкупят хората в комисията??? Вие добре ли сте? Някой бил ли е член на СИК? Щото аз съм била - биват 5 или 7 човека, основни, има застъпници, на всяка партия поне по един, това са айде не на всичките партии, но поне още 7 вътре от застъпниците. Отделно разни движения винаги следят какво се случва. На избори сме имали в секцията поне 10 човека допълнително. ПРотоколът накрая се подписва от всички и един да е видял нещо нередно, отразява, че се подписва с особено мнение и какво му е мнението. Как си представяте тия 17 човека да ги купи някой, че и да сменят резултатите
Авалон, четеш ти, ама нищо не ти е ясно и престани да ми навираш в очите това, че живееш в България, а аз навън. Това не ме прави сляпа за това, какво се случва.
Колкото до Костов и Кунева - аз съм доволна, само ми се иска сега като нямат депутатски имунитет да ги подпукат и да ги опандизят най-накрая.
Джам, лошото е, че никой не се интересува от това, какво става, като се гласува за малките партии и как при настоящия закон това е чиста загуба на гласове. От там идва и тоя проблем с партиите, които не преминават бариерата от 4%
Така или иначе основните политически опоненти имат твърд електорат, който е почти непроменяем, въпроса е какво се прави с останалите.
П.С. Извинявай за вметката - партиите и тук са горе долу толкова, въпреки че държавата е по-голяма, не са само основните опоненти.