Здравейте момичета!
Много съм разочарована!
Вчера нищо не стана. Нямало яйцеклетки в двата фоликула, които извадиха. От малкия не се и очакваше, но от големия... Мисля, че просто докторката подрани, яйцеклетките не са били доузрели и затова не са могли да извадят. Извадиха ги на 13-ти ден. Обяснението беше, че явно този месец не е имало овулация и яйцеклетки, но резултатът от Е2 на 10-ти ден показваше друго...
След стимулация с Клостилбегит, на 9-ти ден в единия яйчник имаше един водещ фоликул 14.5 мм, един 11 мм и два по 10 мм, а в другия яйчник имаше два по 11 мм.
Е2 беше 197 на 10-ти ден. Водещият фоликул беше 16 мм на 11-ти ден, а пункцията на 13-ти ден от МЦ.
Миналия месец на 14 ден докторката извади хубава яйцеклетка от същия яйчник, не знам защо трябваше да променя нещо работещо и да прави пункция на 13-ти ден. Все си мисля, че ако пунцията беше днес - 14-ти ден, щяха да извадят поне една яйцеклетка, а може би и даве, защото и малкият фоликул щеще да е пораснал още. Миналия месец на 11 ден Е2 беше 166, на 12-ти ден - Е2 - 276 и на 14-ти ден успешна пункция... Не знам дали съм права в тези си разсъждения, само специалист може да каже, а аз не съм такъв, но за мен този опит можеше да бъде успешен...
До тук бяхме с опитите на естествен цикъл. Сега почивка
и ще чакаме заповедта от фонда към края на годината. Тогава с нови сили и при нов лекар ще действаме и ще се молим за успех!
Късмет на всички!!!