Giaany, тези омега 3,6,7,9 от какъв източник са? Ако са растителни ги пий само преди ОВУ!!!!! След ОВУ ги спираш и така до следващия месец. Ако забременееш просто не се връщаш към тях докато не стане време за раждане
Същото е за игликата! Само преди ОВУ!
Тези растителните омеги съдържат естроген--> те помагат на яйцеклетката да расте и овулира, но след овулацията, трябва да произвеждаме прогестерон, а не естроген. Та ако го приемане естрогена след ОВУ, той пречи на прогестерона. Затова естроген преди ОВУ, прогестерон след ОВУ
Значи аз бих препоръчала:
*прегнакеър или това дето го взимаш си го взимай
* омеги от РИБА
*вит Д (виж колко има в пренаталните и добави още, като тотал от пренатални и допълнително трябва да ти даде 4000 не 400 единици Вит Д)
*магнезий (поне 250мг) (не знам колко имаш в пренаталните)
Кю 10 преди ОВУ със сигурност или 90 дни преди процедура/опит за забр. ОЩЕ НЕ съм проучила ДАЛИ безопасен по време на бременност (т.е. След ОВУ )
Аз взимам и пробиотик (само по 1 на ден, но аз не ям млека, а там има пробиотици, та за всеки случай малки дози, но всеки ден взимам пробиотик 1, макар че опаковката казва 2-3).
След ОВУ --> спираш игликата и растителните омеги
Захарта много пречи на яйцеклетката, така че никаква захар по ВРМЕ на подготовка и процедура/опит и колкото се може по-малко хлебни, макаронени и оризени продукти
Това е моето проучване по въпроса, дано да съм била полезна.