Здравейте, виждам, че коментирате хормоните при инвитро на ЕЦ та ми се ще да си кажете мнението. Вчера правих пункция, но днес ми се обадиха, че яйцеклетката не се е оплодила, миналия месец имахме късмет и имаме 1 замразено ембрионче. Аз съм с висок ФСХ и доста намален ЯР. Преди предния опит пиех Трисеквенс /хормонален препарат/ и мисля, че благодарение на него ми се появиха по някой и друг фоликул. Този месец нямах много надежди и отидох на преглед на 11 ден /може и десети да е, понеже цикъла ми дойде следобед/ та се оказа, че имам 18 мм фоликул и лигавица 9 мм, говорихме, че ако всичко е наред ще правим комбиниран трансфер. Та пуснах хормони /в събота/ и към 16 ч ми се обадиха да отида в клиниката да ми бият инжекция, понеже единия хормон бил висок, помислих че ще ми слагат прегнила по-рано, но се оказа, че ще ми бият въпросния цитротид, понеже LH ми беше 18.8 /видях, че предния път е бил около 11/ казаха, че пак не е гаранция и може да се спука, сложиха ми прегнил същия ден в 22.30, вчера успяха да извадят яйцеклетка, но за жалост както казах не се оплоди. Според вас дали високия LH има някакво отношение и заради него яйцеклетката нещо не е била читава, но са се надявали че може да се оплоди, размишлявам така, понеже бях заедно с едно момиче, което също каза, че са и сложили цитротид при фоликул 22 мм и след това прегнил, но понеже тя замразяваше яйцеклетки, на нея направо и казаха, че яйцеклетката не е добра.
Също се чудя, понеже след пункция ме питаха дали ще замразявам, аз казах, че мислим за трансфер и ми взеха 350 лв само за пункция /разбрах от други момичета, че така процедирали като е плануван трансфер, таксата за оплождане един вид е включена в цената на трансфера/, но сега като не се е оплодила яйцеклетката ще ми искат ли още 250 лв.