Момичета, здравейте. Имам един доста глупав въпрос, но просто не зная към кого да се обърна. Миналия месец (след година чакане) бях за първи път на преглед при доктор Персенска. Тя разгледа всичко каквото сме правили до тук - фоликулометрия, спермограма, хормони, цветна снимка и каза, че всчико е ок. Предложи ни инсеминация или инвитро, което в последствие ми стана ясно(от услужливите дами тук:*), че се нарича инвитро на естествен цикъл. Каза да се пусна ТСХ, ТАТ, МАТ, Пролактин и и на 8-9-10 ден от цикъла (точно така ми го е написала) да отивам на преглед. Толкова се бях притеснила при прегледа, че разбрах в един от тези три дни да отида и че ще се наложи през ден пак да я посетя. Сега обаче като гледам това, което ми е написала се чудя дали не ме вика още от 8-мия ден и направо да започваме процедурата. Когато я попитах какво ще правим тя каза "помислете инвитро или инсеминация и другия път като дойдете ще решим".И сега съм в чуденка дали да отивам от 8-мия ден или мога и на 9-10 ден. Не знам към кого да се обърна, не знам и какво точно ще се случи на този преглед, защото се притесних и загубих звук и картина. Изобщо не съобразих да взема номера на докторката или поне на сестрата, за да се обаждам, ако имам въпрос. И като ми дойде на регистратурата дали ще се съгласят да ми дадат толкова скорошен час?Вие какво ще ме посъветвате?
Исках да ви попитам и къде отсядате, когато посещавате клиниката? Има ли някакво уютно хотелче наоколо и каква е цената на вечер за двама?
Благодаря ви предварително за отговорите
Лек и спорен ден