0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро / икси - април, май и юни 2013г.
« Отговор #200 -: Април 27, 2013, 11:08:57 am »
Златен дъжд Следя какво се случва с теб, на времето заедно писахме в опитите за забременяване, искренно ти стискам палци да видиш  :bfp: Много много много стиснати палци :)
Успех и на всички други момичета! Стискам силно палци!

« Отговор #201 -: Април 27, 2013, 12:58:57 pm »
Момичета, току що направих един тест.Не ми издържаха нервите.Има едва забележима 2-ра чертичка.Мога ли да й вярвам.Бит ми е прегнил 1500 на 16-ти Април към 15.00 ч.Оттогава са минали 11 дни.Може ли да й вярвам, че е реална.Мъжа ми също я вижда.Не смея да се зарадвам...

п.с. вижда се над буквата е на думата one, но е много бледо, а и от близо сниман
« Последна редакция: Април 27, 2013, 13:38:29 pm от Златен дъжд »

« Отговор #202 -: Април 27, 2013, 13:04:27 pm »
моят тест го направих на 8 ден след трансфер на бластцист и беше бледа чертата.мисля че мога да ти кажа ЧЕСТИТО .На финала един здрав бебок а може и два.
*
« Отговор #203 -: Април 27, 2013, 14:57:01 pm »
Момичета, току що направих един тест.Не ми издържаха нервите.Има едва забележима 2-ра чертичка.Мога ли да й вярвам.Бит ми е прегнил 1500 на 16-ти Април към 15.00 ч.Оттогава са минали 11 дни.Може ли да й вярвам, че е реална.Мъжа ми също я вижда.Не смея да се зарадвам...

п.с. вижда се над буквата е на думата one, но е много бледо, а и от близо сниман

Златен дъжд, моят положителен тест за бременност беше с още по-бледа черта от твоята. Направо беше почти въображаема. Тестът беше направен на 7 ден след трансфер на бластоцисти. Кръвният ден по-късно през деня показа ЧХГ 23 единици. Уточнявам, че аз съм нямала Прегнил. Но от нещата, които съм чела /че на всеки 24 часа Прегнилът намалява с 1/2 спрямо предходния ден/, според мен в момента Прегнилът, който е в кръвта ти, е около 1,5 единици. Моята логика е, че не би трябвало да окаже вече такова влияние върху положителния тест за бременност. Но не съм на 100% убедена в това. Просто разсъждавам :) Може би другите момичета могат да дадат по-точно и по-компетентно мнение от мен. Ако бях на твое място, бих направила един кръвен тест днес или утре, а после още един след 48 часа. Така ще се види дали има нарастване на ЧХГ. Защото, ако няма бременност, дори и при наличие на Прегнил в кръвта, ЧХГ ще намалява. И съответно при бременност ще е обратното. Което вярвам, че ще да бъде :) Стискам силно палци.
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #204 -: Април 27, 2013, 16:19:52 pm »
Златен дъжд, моята съвсем бледа чертичка, точно на 11-ти ден от ЕТ, в момента вика "дада" от шезлонга  :wink: Повечето тестове са чувствителни на ЧХГ над 50 единици, а някои и на доста повече Задължително бягай на кръвен в понеделник и тихичко честито! :D
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #205 -: Април 27, 2013, 16:45:10 pm »
Златен дъжд :bighug: мисля, че мога и аз вече да ти кажа, тихичко честито Според мен за толкова дни със сигурност резултата не е вследствие от прегнила :lol:
Пък аз в понеделника твърдо имам ЗЕТ  :dance2: Стиснете ми едни палци, за 4-ти път, съм на трансфер и се моля от цялото си сърце да ми е за последно и да си остане бебчо в мен цееели 9 месеца :babyflips:

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕННИЦИТЕ ДНЕС! :pink_dust_1: :green_dust_1:

*
« Отговор #206 -: Април 27, 2013, 17:20:43 pm »
Златен дъжд, малко предсрочно, но и аз мисля, че ти си получи подаръка за рождения ден. Честито! За по-голямо спокойствие си пусни един кръвен тест, както са те посъветвали и другите момичета. И се наслаждавай с удоволствие на всички празници.

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #207 -: Април 27, 2013, 18:13:12 pm »
Златен дъжд, и аз си мисля, че това със сигурност е положителен тест  :D За по-голямо спокойствие си пусни един кръвен, но все пак тихичко честито ти казвам :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #208 -: Април 27, 2013, 18:47:20 pm »
Момичета, благодаря ви на всички за хубавите думи.Вече се поуспокоих, асимилирах нещата.Наистина смятам, че не е възможно да има 2-ра чертичка, ако се е разчитало само на онези 1500 единици Прегнил (даже някъде четох, че тази доза се изчиства за 3-4 дни).За да я има са между 20-50.Това е минималната чувствителност на повечето тестове.Което за мен трябва да значи, че едно или 2 бебчета са се захванали.На такъв ранен етап не знам дали може да се разбере това, но поне знам, че има бременност.В Понеделник ще отида до най-близката лаборатория, че да не се друсам до центъра на София.Днес излизахме, намерих от този тест в една аптека и си купих още 3.Все пак днешния тест е направен на обяд, след като съм изпила към 500-600 мл. течности.Мисля, че ако е сутринта ще е по-наситена.Надявам се да става все по-тъмна 2-рата чертичка.Дано бебчовците както ме послушаха да се хванат, сега ще почна да ги моля да си стоят на топличко и да растат, пък към нова година да се появят на бял свят.Сега се радвам много, че съм бременна.Дано тази първа за мен бременност да протече успешно и бебчетата дори и 2 да се родят максимално близо до термина, който ще ми определят като дойде време за преглед в клиниката.Дали тогава ще се видят на видеозона (прегледа ми е насрочен за 7-ми Май, след 10 дни).

dess_dess, желая ти и при теб да е успешен трансфера.

*
« Отговор #209 -: Април 27, 2013, 19:03:16 pm »
.....Дали тогава ще се видят на видеозона (прегледа ми е насрочен за 7-ми Май, след 10 дни).
На прегледа ще можете да видите само колко са плодните сакчета. За друго е твърде рано.

*
« Отговор #210 -: Април 27, 2013, 21:55:42 pm »
Златен Дъжд Честито!!!! След толкова време, просто толкова се радвам!!!! Моята втора чертичка и толкова дори не се виждаше, честито от мен :)

Успех на всички момичета, моля се всяка от вас да види тези така желани 2 черти  :wink:

*
« Отговор #211 -: Април 27, 2013, 22:55:36 pm »
iva17, пожелавам ти този път всичко да мине както трябва и успех утре на прегледа  :D
Златен дъжд, страхотна новина! И аз мисля, че чертичката трябва да е от положителен тест, а не от Прегнила. Ще чакаме да кажеш резултатите от кръвния.
dess_dess, много силно ще ти стискам палци в понеделник  :D Дано да имаш най-прекрасния финал!
« Отговор #212 -: Април 28, 2013, 00:03:13 am »
здравейте момичета, незнам към кого да се обърна и затова ще попитам вас за мнение. сестра ми започна инвитро в Англия, на 16.04 й биха първата инжекция Buserelin и оттогава тя сама си я бие всеки ден. незнам дали не е чула или не е разбрала, но са й казали, че трябва да отиде в клиниката на 01.05. междувременно на 24.04 й е дошъл цикъла. преди малко се чухме, попитах я дали са почнали стимулацията и тя ми каза, че не е , от 16.04 не е говорила с никой от клиниката и нищо не знае. днес й е 4 ден от цикъла, утре клиниката не работи и ще им звънне чак в понеделник. моля ви кажете ми, не трябваше ли вече да е почнала стимулацията и ако я е изпуснала, какво ще стане

*

iva17

• 915
« Отговор #213 -: Април 28, 2013, 00:23:09 am »
milenaandi, не се притеснявайте. Сестра ти очевидно ще бъде стимулирана по т.нар. дълъг протокол. При него се поставя блокираща инжекция между 20-22 ден на цикъла (доколкото проверих в нета Buserelin е точно такава) и стимулацията стартира 14 дена след това - при нейния случай между 16.04 и 1.05 са точно 14 дни. Така че спокойно, от клиниката й знаят какво правят, няма как да объркат :) Аз съм имала две стимулации по дълъг протокол и винаги за протичали по този начин. С тази разлика, че в клиниката, в която съм аз, блокиращата инжекция се поставя еднократно. Но в други български клиники също се практикува ежедневното поставяне на блокиращи инжекции, всичко е въпрос на конкретния лекарствен продукт и на практиката на съответната клиника. Успех пожелавам на сестра ти!
« Последна редакция: Април 28, 2013, 00:56:11 am от iva17 »
« Отговор #214 -: Април 28, 2013, 00:31:40 am »
iva17 много ти благодаря за бързия отговор, аз не съм много наясно и се притесних, после притесних и нея, сега вече се успокоихме, отново ти благодаря :lol:

*
« Отговор #215 -: Април 28, 2013, 01:02:05 am »
Не е изпуснала стимулацията.
Сестра ти е по дълъг протокол. Дългият протокол започва с поставяне на блокаж от предходния цикъл, обикновено от 21 ден на цикъла. Поставя се еднократно като депо препарат или  микродози всеки ден (както е сестра ти).  Някои клиники само изчакват кървенето и след това започват със стимулацията  на 3ти  ден от цикъла. Други изчакват точно определен период от време 14 дни след започване на блокиращите инжекции) и преминават към стимулация.
« Отговор #216 -: Април 28, 2013, 11:06:49 am »
благодаря Мецани, много сте мили, хубаво е когато човек има към кого да се обърне за помощ и информация през нощта в събота и неделя, защото инъче щяхме да се тревожим чак до  понеделник, а на вас  момичета, които се борите за мечтата си, ви пожелавам от цялото си сърце, много скоро да я сбъднете  и да гушкате своите здрави и щастливи бебчета   :lol:

*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #217 -: Април 28, 2013, 14:55:20 pm »
dess_dess,успех мила!Ще чакам да ни зарадваш този път!
Ива,стискам ти палци утре на прегледа всичко да е ок!
Златен дъжд,пожелавам ти един мноого положител резултат и на кръвния тест!
На всички момичета в процедура успех и хубав празничен ден!
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #218 -: Април 28, 2013, 15:00:35 pm »
малко се обърках- май прегледа ти Иве е днес- дано да споделиш хубави новини!!!
*

iva17

• 915
« Отговор #219 -: Април 28, 2013, 20:36:30 pm »
Здравейте момичета, благодаря за стиснатите палци. Днес док видя сърдечна дейност и до тук нещата са наред. Дай Боже така да бъде и до финала!

Стискам палци на всички момичета в процедура  :goodluck: