Момичета, благодаря ви на всички за хубавите думи.Вече се поуспокоих, асимилирах нещата.Наистина смятам, че не е възможно да има 2-ра чертичка, ако се е разчитало само на онези 1500 единици Прегнил (даже някъде четох, че тази доза се изчиства за 3-4 дни).За да я има са между 20-50.Това е минималната чувствителност на повечето тестове.Което за мен трябва да значи, че едно или 2 бебчета са се захванали.На такъв ранен етап не знам дали може да се разбере това, но поне знам, че има бременност.В Понеделник ще отида до най-близката лаборатория, че да не се друсам до центъра на София.Днес излизахме, намерих от този тест в една аптека и си купих още 3.Все пак днешния тест е направен на обяд, след като съм изпила към 500-600 мл. течности.Мисля, че ако е сутринта ще е по-наситена.Надявам се да става все по-тъмна 2-рата чертичка.Дано бебчовците както ме послушаха да се хванат, сега ще почна да ги моля да си стоят на топличко и да растат, пък към нова година да се появят на бял свят.Сега се радвам много, че съм бременна.Дано тази първа за мен бременност да протече успешно и бебчетата дори и 2 да се родят максимално близо до термина, който ще ми определят като дойде време за преглед в клиниката.Дали тогава ще се видят на видеозона (прегледа ми е насрочен за 7-ми Май, след 10 дни).
dess_dess, желая ти и при теб да е успешен трансфера.