Не завиждам на мамите, които са бременеели и родили в жегите - аз зимата умирах от жега и се потях като
а съм много зиморничава уж. Добре че наближаваме финала.
Афродита, до колкото знам и аз, по тоновете следят как се чувства бебето - т.е. ако са намалели водите и бебето страда, ще си проличи от записа. А как звучат - и мен всеки път сякаш различно ми звучат, ама докторът щом казва, че са добри съм спокойна.
Папилио, ако ти кажа, че още 1 дрешка не сме купили, ама ниииищичко. Май вече може да се престраша
Цветина, ако разчиташ на кърменето за контрацепция - недей. Май при всяка жена е различно - на накои жени им се възстановява веднага цикълът, на други след 3-4 месеца. Но даже и да няма месечното кървене, може да има овулация и да станат породени дечица
Днес ни пускат на свобода
Запис ни направиха и момчето не спря да се подмята. После ни измериха - прескочихме 2500 гр и съм по-спокойна. Да видим още колко ще устискаме, че сега си имам надеждичка и 3 килца да прехвърлим. А да знаете кога узрява тая плацента? Мойта още не показвала признаци на зреене (или както там се казва). Води си имаме, но и на мен все нещо ми тече. Тук в прованса обаче тези тестове за води ги няма и УЗ-то казва как е положението.
Бубу, за завист си е - с тези сини очи и сладки бузки. Пупупу