Момичета,да докладвам и да ви питам някои работи.
Със жегата и аз се справям някакакси.Когато ми стане много жега на стъпалата и аз ги охлаждам под душа,докато ми стане гот.И аз се задъхвам,но я карам полека.Ставам,свършвам нещо без да си давам зор,бавно и пак лягам.Не лежа непрекъснато,че почвам да си чувствам главата,като ровко яйце.Не ходя на работа,защото работя с вредни материали и на машини които създават доста вибрации и шум пък и на смени.Хич нямаше да ми е добре да ставам в 4.30 сутринта за първа смяна,и щях да съм гроги.Много трудно си издрънчих болничен от тия в поликлиниката и ще ги сменям.
Кога обикновено започва повръщането?
Аз съм в 8 г. с. и до сега не съм повръщала,дали това значи,че съм минала метър или има време?
Вчера бях при док. и чухме сърчице.Само,че не разбрах как постепенно трябва да намаля утрогестана (на по 5 дни)и да го спра преди биохимичния скрининг в 12г. с.Като сега го слагам на 12 часа по 3.Ще ви бъда много благодарна,ако ми обясните,защото не искам да и звъня по тел.Вместо прегледа да е нещо приятно се случи точно обратното.Излезнах виновна,че имам свой ендокринолог и това,което ми е предписал било пълен абсурд.Чувствах се като припикано мушкато и за това не разбрах за утрогестана.
Стана доста дълго,но си излях душицата.Благодаря!