Здравейте момичета, да се запиша и аз ,ако всичко е наред средата на месеца започвам третия опит (втори в клиника Щерев).Успех на всички ни
Ние също всичко е наред при нас, започваме в 'Щерев' около 24-ти с блокаж...
Предишния месец нещата не бяха наред
и отложихме.
Имам две иксита януари и февруари, април имах хидротубация с чудесен резултат, месец май ми е взет материал за кокултивация. Май и юни бях непрекъснато по прегледи (Щерев и Малинов) защото кървях и бях със силни болки (повече от 30 дни), но ме успокояваха, че е нормално защото са се обаразували две кисти. Ходих си два месеца с болките и кървенето, въпреки назначените лекарства. В деня, в който трябваше да стартираме ново икси докторът ми установи, че коремът ми е пълен с течност и вероятно имам страхотни възпаления. В момента съм на антибиотик, течността се е абсорбирала уж (ходих на друг вид лекар), изследванията ми за хламидия, уреаплазма и цитоплазма от Геника са отрицателни.
Заради течността в корема (яйчниците ми плували в течност) има съмнения за хидросалпингс, какъвто досега нямах, и преди два месеца хидротубацията не показа. Искам категорично да отхвърля съмненията за нов хидросалпингс, за да има смисъл процедурата ми. Да пристъпя ли директно към лапароскопия или цветна снимка ще бъде достатъчна? Какво друго да изследвам? Страх ме е
.