0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин Витро/Икси - юли, август, септември 2013 г.
« Отговор #360 -: Август 07, 2013, 12:37:48 pm »
Това го чувам за първи път, честно.Ти в коя клиника си?Иначе аз имам две пункции с упойка, просто ни молеха да сме пишкали преди това, за клизма и дума не е ставало.

« Отговор #361 -: Август 07, 2013, 12:41:54 pm »
В Щерев съм.Те не са ми го казали,но го пише в информационната брошура,която е подробна за цялата инвитро процедура.
Ох,значи има надежда и да ми се размине  :lol:
« Отговор #362 -: Август 07, 2013, 13:15:59 pm »
в Щерев ми правиха клизма преди пункцията. Супер си е клизмата, после ти е леко на корема.
Сега съм в друга клиника и не правят клизма и съм много нещастна, че все ми е тежко на корема в дните на пункция.
Това да ти е проблема :D
« Отговор #363 -: Август 07, 2013, 13:38:27 pm »
И във Виена Ин Витро също не правят клизми. Аз изрично питах, защото бях чела, че в други клиники правят - някъде правят клизми, а на други места ти казват да пиеш разхлабително на предния ден и да не ядеш нищо след 22 часа.
« Отговор #364 -: Август 07, 2013, 14:02:59 pm »
и аз да кажа....в Селена-Пловдив не правят клизми,само трябва да си гладна и жадна
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #365 -: Август 07, 2013, 14:04:34 pm »
В Щерев съм.Те не са ми го казали,но го пише в информационната брошура,която е подробна за цялата инвитро процедура.
Ох,значи има надежда и да ми се размине  :lol:

В Щерев винаги правят клизма . Но тя изобщо няма за какво да те плаши. Представи си малка (около 200мл) палстмасова банка с топличка течност (телесна температура), с малък накрайник, който помага да се изстреля течността нагоре през отвора. Не чувстваш абсолютно никакъв дискомфорт, нищо; с късмет - малко облекчение.
Аналогични процедури съм имала при секцио и в Токуда, отново никакъв проблем.
Не се плаши, изобщо не трябва да те занимава тази мисъл.
« Отговор #366 -: Август 07, 2013, 14:24:12 pm »
Благодаря ви ,момичета.  :grouphug2:
 Nadine,специални благодарности за подробното обяснение.Звучи като фасулска работа,така както си го обяснила.
« Отговор #367 -: Август 07, 2013, 14:26:56 pm »
Звучи като фасулска работа,така както си го обяснила.
то е фасулска работа  :D
*
Re: Резултат 34 чхг на 13-ти ден след трансфер?
« Отговор #368 -: Август 07, 2013, 15:10:42 pm »
Можете ли да споделите своя опит: днес (7 август) , 13 ден след трансфера, чхг ми е 34, но предния ден (6 август), преди по-малко от 24 часа, ми беше бит Прегнил 1500 IU?
Втори кръвен след два дни, и ако се е удвоило - няма съмнение. Пожелавам ти го!

ВиЛиЛи, успех и много ще ти стискам палци!!! На милото по същия начин му дават направления, само за това не. Мисля че е от незнание.

*
« Отговор #369 -: Август 07, 2013, 17:50:27 pm »
Здравейте момичета!

Честито на всички, които са успяли да се справят емоционално и физически с процедурите и да постигнат своята мечта. osi_9
47 Smiles, много се радвам че си успяла от първия опит - това е доста окуражаващо за всички потеглящи по този път:) Аз също ходя при д-р Димитрова във Виена Ин Витро Център и на 28 ми направиха първата инсеминация и сега много се надявам да има резултат а и дано дочакам понеделник, когато ми каза да правя теста  :oops: че май не съм много търпелива.....

Някой дали може да ми каже, дали има отворена тема за текущите Инсеминации юли, август, септември, защото последната която виждам е до юни и е заключена. Много ми се иска да се запиша и там, но не пиша често във форума (макар и да съм прочела 10000пъти всички постове  :oops:) и не се ориентирам.
Благодаря ви че ви има и дано скоро всички успеем!  :balk_118:
*
« Отговор #370 -: Август 07, 2013, 18:03:25 pm »
Mousyt, пропуснали са момичетата да пуснат нова тема за инсеминациите, така че на теб се пада честта да отвориш нова тема  :D Нека темата да е за август, септември и октомври.
« Отговор #371 -: Август 07, 2013, 18:06:50 pm »
Mousyt, ще ти стискам палци в понеделник за един положителен тест!  :crossfingers:
*
« Отговор #372 -: Август 07, 2013, 23:27:53 pm »
Благодаря ви момичета :)
Стискам и аз палци  yahoo_33
« Отговор #373 -: Август 09, 2013, 11:28:39 am »
Охо, ВиЛиЛи, днес си на първи ден стимулация  :P
Успех мила  :crossfingers:
« Отговор #374 -: Август 09, 2013, 11:54:26 am »
 :D Започна се!
Показаха ми номера със самобоцкането,изглежда лесно,трябва само първият път да се пречупя  :lol:
В понеделник сутринта хормони,а след  работа на преглед да видим как са тръгнали яйчицата  :P
47 Smiles,блягодаря ти  :bighug: Ти кога ще ходиш на преглед да видиш точка или точки са  :lol: ?
Няма ли други момичета в стимулация,да треперим заедно  :lol:
« Отговор #375 -: Август 09, 2013, 13:27:24 pm »
47 Smiles,блягодаря ти  :bighug: Ти кога ще ходиш на преглед да видиш точка или точки са  :lol: ?
Понеделник или вторник. Ще се чуя с док през уикенда кога точно.
Нямам търпение.  :P
*
« Отговор #376 -: Август 10, 2013, 10:15:24 am »
Здравейте  :wink:
Другата седмица чакам да ми дойде цикъла че да почвам вече със противозачатъчните .
Септември сме решили да направим 3 опит надявам се и да е последен
Когато имам време ще ви пиша успех на всички yahoo_33
« Последна редакция: Август 10, 2013, 10:18:09 am от kikair »
*
« Отговор #377 -: Август 11, 2013, 10:49:32 am »
МОмичета, здравейте, присъединявам се към вас  :) Вчера ми беше ден 1 от първи инвитро опит, по къс протокол - с Пурегон 400 засега. Пациентка съм на д-р Стаменов.
Успех на всички пожелавам  osi_9
*
« Отговор #378 -: Август 11, 2013, 11:14:20 am »
МОмичета, здравейте, присъединявам се към вас  :) Вчера ми беше ден 1 от първи инвитро опит, по къс протокол - с Пурегон 400 засега. Пациентка съм на д-р Стаменов.
Успех на всички пожелавам  osi_9
Успех и на тебе  :wink:
« Отговор #379 -: Август 11, 2013, 13:17:25 pm »
Момичета, аз се опитах да осмисля нещата, които се случиха последните няколко месеца.При първия опит през Април пункцията ми беше на 12-ти ден и след това на 17-ти ден трансфера - неуспешен опит.При втория опит определена овулация на 18-ти ден и трансфер на 23-ти ден, постигната бременност и спиране на развитие на ембриончетата в 5 г.с.Според мен при първия опит трансфера беше прекалено рано.По принцип при мен овулацията е на 17-18-ти ден и съответно трансфер на 22-23-ти ден.Затова си мисля, че при втория опит се получи бременност, защото уцелиха момента.Дали е добра идея при следващия опит, (дано при изследванията няма много лоши резултати и ако нещо се налага да не е нещо много сериозно) и идеята ми е да направим стимулация и пункция и да замразим ембрионите, след което на следващия месец с лека стимулация да предизвикат овулация, когато си е времето за моя организъм и да се направи ЗЕТ, когато деня вече е подходящ и няма да е прекалено рано направен трансфера.Може и малко объркано да звучи, но кажете дали има смисъл така да направим или да  е ранен трансфер, които си мисля, че няма да е успешен, както беше при първия път.