На бременните момичета - Честито! Да ви е леко и безпроблемно до края. И макар , че ще сте в друга тема, навестявайте ни тук, защото вашият опит ще е ценен за нас.
Аз вчера имах шеметен ден и като цяло всичко започна надолу с главата. Взех си заповедта за смяна на клиниката и спокойно и уверено се запътих към същата / Репробиомед /, където очаквах само един уточнителен разговор с Д-р Николов кога през септември ще започнем и по какъв протокол. Вместо това получих инжекция Елонва в корема и бегай да играеш. На доктора някой му беше изял десерта, много беше груб и нищо не обясняваше. Самият той беше предложил, стимулацията да е през септември заради жегите през август, но, тва е, работи му се на човека и ме метна. Възмути се колко съм дебела, предложи ми да гладувам и каза , че той отказва да ми прави секциото накрая. Забава! Сега софиянци на море, аз от морето - в София. Това някак ще го наместя, но има нещо, което ме притеснява повече към момента. Вчера не споменах , че съм леко настинала, с хрема и лека кашлица, мислех,че ми минава, но днес се събудих в много влошено състояние. Няма да се размина с антибиотиците, но мога ли точно сега да ги пия? Парацетамола ще повлияе ли стимулацията? Посъветвайте ме!
Златен Дъжд, прочетох , че твоите два опита са в същата клиника. Кой беше твоят лекар и какво беше отношението?
Хубав ден на всички. До скоро.