0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте кога според вас е най добре да направя тест за бременност.Гърдите ми страшно нарастнаха с лека болка от овулацията до сега ме болят но от два дена не е толкова голяма болката но си стоят големи и кръста ме боли като ходя дълго време и като се наведа
Ако питаш мен аз и досега не бих издържала,няколко пъти щях да съм си направила но аз не съм толкова компетентна за да мога да ти кажа Ще стискам палци за късмет
Yana, иначе графиката е много хубава до тук.И аз ти стискам палци
Цитат на: alemariya в Март 04, 2014, 16:40:43 pmvas.r ,аз не бих спряла тестовете може да си с по-късна О. а и както са ти писали оралното измерване е много не точно а и от предните ти графики цикъла ти е нередовен и дълъг.T. в последмия месец е измерена вагинално всяка сутрин в 6 ч.
vas.r ,аз не бих спряла тестовете може да си с по-късна О. а и както са ти писали оралното измерване е много не точно а и от предните ти графики цикъла ти е нередовен и дълъг.
Цитат на: Yana bradford в Март 04, 2014, 16:56:09 pmЗдравейте кога според вас е най добре да направя тест за бременност.Гърдите ми страшно нарастнаха с лека болка от овулацията до сега ме болят но от два дена не е толкова голяма болката но си стоят големи и кръста ме боли като ходя дълго време и като се наведаСлед 5-6 дниСтискам палци - графиката е добре дотук
marsi,теста е отново отрицателен.Възможно ли е да е минала?