Честит ден на Християнското семейство!
Бъдете живи, здрави и много щастливи!
Аз нямам опит в отглеждането на животни и деца едновременно. Като студентка гледах кокершпаньол. Не ми е тежало, но пък и не е било необходимо да се грижа и за някой друг, пък и хигиена да поддържам като за дете вкъщи. Гледахме и котка - норвежка горска, около 2 години я гледахме, но при едно разгонване избяга и вероятно някой я прибра, защото повече никой не я видя. А беше наистина красиво коте. Тук подкрепям Жбрул, че пишкаше в празна пластмасова кутия без нищо вътре - сутрин с мен /тогава и голямата нужда/, на обяд с мъжо и вечерта след като се прибера от работа. Нямаше миризма на котка, но пък колко косми имашееее.... не ми се разказва.
Марто много се страхува от животни и дългокосми плюшени играчки, веднъж плака в магазин за естествена кожа, защото исках да му обуя топлинки; друг път едно гълъбче го гони, а той бяга с рев. Определено не съм провокирала страх у него, защото аз обичам животни, мен кучета не ме лаят, и изобщо винаги съм гледала дискретно да го насоча към куче или коте. Той отдалеч им се радва, но наближат ли го бяга. Вчера в детската градина трябвало да оцветяват папагал, извадила госпожата някакъв шарен плюшен папагал и нашия ревнал.
Намислила съм да вземем животинка вкъщи, на първо време мисля да вземем рибка или костенурка. Коментарите ви за грижите около рибките ми бяха много полезни и май костенурката ще е. Моля ако някой има опит с костенурки да споделя.