Ох, аз поне живея на една крачка от градината -днес видях децата навън, но не знам дали не изкарват само големите групи. Иначе с излизането ние проблем имаме с таткото. Много спорим по въпроса- той все не дава да го извеждам , все било студено , щяла съм да го разболея, ей до вчера в болница сме били, като съм искала да се разходя да сме ходели в Мола на топло . И колкото и да му обяснявам ,че в мола е сред хиляди хора, които носят Бог знае колко зарази, особено в претъпканите асансьори има поне 5 човека отгоре му,там е по -вероятно да хване някой вирус , отколкото да го изведа на двора за половин час, но с радио не се спори. Няколко дни не бяхме излизали и детето прежълтя едно такова, като че му излязоха и сенки под очичките и се сдъвкахме с моя-изведох малкия за един час- е не мога да ви опиша разликата- лицето му грейна, бузките му се зачервиха. Ако е много студено-обличам го добре и пак го извеждам. Наистина малките жегата ги мъчи повече от студа. Ето, тези дни, малкия го къпехме с много топла вода-излязоха му едни червени петна и пъпки по гърба -педиатърката каза- ПРЕТОПЛЕН Е !. От 3 дни го къпем с нормална,за него, вода - ами изчезнаха пъпките, ама аз защо ли го слушам моя тесногръд мъж -не знам- да се напарело детето- пу