За гърнето не ми е било идея фикс да го науча веднага , но си казах ще го слагам да седи по малко , за да свиква ,понеже в нашата ясла условията да те приемат ,е да може да върви и да ходи на гърне, а аз имам намерение да го записвам около 1.7г-8-9 . Няма да ви кажа колко се изумих, когато за пръв път го сложих там (7 мес)и той започна да се напъва и си свърши работата- сякаш сам знаеше какво се прави на гърнето. И така и до днес си къкаме на гърне . На кумците ми бебето е само с 9 дни по-голямо от моЙто-е преди 2 седмици и тя му взе гърне , бяхме заедно, когато реши да ги сложи, и познайте: същата работа като при нас - детето си свърши веднага работата. нито моето , нито нейното бебе е натискано на сила да седи там , нито са ревали децата , нито са се драли, така че съм повече от сигурна , че травми и трайни увреждания при нас няма. И аз мислих ,че това ще е поредното предизвикателство ,с което трябва да се справим- пък то било лесно.
в никакъв случай не е подигравателен, просто се възхищавам на нервите на момичето. На тази възраст, на мен дори не ми беше хрумвало да го опитвам...Иве, ще се радвам да споделиш резултатите...
Бубе , просто ние минахме без нерви, иначе моите нерви, далеч не са за възхищение - повярвайте ми. Знаете ли и аз какви неща си представях- не ми се искаше да почвам чак, но ето - изненада. Даже сега като си види гърнето , знаете ли как се радва - сяда , свършва си работата , поседява още малко - и протяга ръчички към , да го взема.