мдам, статията е страхотна
относно другата тема да се включа и аз. на времето баба ми, която беше перфектната домакиня постоянно се караше на майка ми как нищо не ме карала да правя, и факт, мама ми оправяше дори леглото. а майка ми казваше, това са мои задължения, има време, когато ще бъдат нейни. и наистина, никога не ме накара да бърша прах, да чистя или каквото и да е там, само гардероба си подреждах. това в никакъв случай не ме направи мърла, например, а точно обратното, аз съм един от най-подредените хора които познавам
дори понякога не се понасям, защото вървя след децата и им прибирам играчките ако не са ги пипнали 5 мин.
така че мили момичета, за мен примера е много по-важен, когато израснеш в един чист и подреден дом, ти го приемаш за даденост и съответно пренасяш модела и в своя в последствие
иначе, аз не съм като майка ми, по-ужасен родител съм, така че моите деца си оправят сутрин леглата, подреждат си стаята, помагат за слагането на масата, пране и т.н., но в никакъв случай не съм се вманиачила да ги карам да вършат ежедневно домакинска работа. аз съм сприхава и често предпочитам да си свърша нещата сама, вместо да чакам те или някой друг 20 мин. да се мотат