Ами то зорът е да се престраша и да преживеем няколко падания и сининки
Нашият лекар ми каза, че до две годинки децата са гумени - падат, стават и продължават. Ама не мога да се отпусна. Откакто се е родило малкото слънце, все съм под напрежение, може би и защото никой не ни помага и сме по 24/7 с бебе. Може би щото аз съм си куку.
Вчера му направихме "игрална площадка" - един ъгъл на земата, тапициран с възглавници, одеала. Голяма игра, голяма радост
Рови в една торба с играчки, вади и разнася. Става си прав с опора за мебелите и се опитва да пристъпи, ама пада... за сега по дупе все.
Мише, ти няма ли да пазиш обезопасителите за трето
Зори, много сладък Никола
Че си и седна накрая на стола. Имам приятелка с много лудо момиченце на 2 годинки. Засилва се от спалнята, скача и с главата надолу на земята. Няма непокорен връх за нея - секции, маси. Направо за 2 секунди не се спира и изтръпваш постоянно. Надявам се чак толкова див да не е моят момък
Пеше, свекървите имат "гениални" проблясъци. Убу, че моята е далече и рядко ми дава акъл. При една среща, в рамките на 2 часа имаше "не е ли много голо това дете" и "много е топло, ще го изпотиш"
Радвам се, че за сега му мина меракът да се отбива. Пак си суче почти нонстоп и явно предизвиква да има малко поне кърма
Дано устискаме до годинката. Редовно вече ме питат - "ама ти още ли го кърмиш?!". Ще кажеш че е на 8 години, не на 8 месеца.