Неда, чувала съм, че кисело мляко с канела сваля кръвното, не ми се е налагало да пробвам.
За къпане на лятно бебе мога да споделя, че къпех всеки ден. То в адската жега, представете си как ние не бихме се къпали с дни, мисля, че е неприятно. Моето си беше нервно и без тия екстри, та банята за успокоение му я броих
За мазане бях взела олио на Хип(пише, че е био олио от бадеми) мазан е доста кратко-изнервяше го самото мазане, на кожата не му се отрази спирането да го мажа. Мисля, че ако няма нужда, може и без мазане да се мине. За под памперса слагах крем на Мустела, доста по-късно открих, че се маже тънък слой
от това което бях виждала се мажеше смело със шепата
Пъпът на моят син падна в болницата, но там го къпеха само с течаща вода, на ръка-едната ръка минава покрай главичката и покрива пъпчето, че да не се мокри, с другата се мие. Това не съм го пробвала у дома. Педиатърът ми беше казал да мажа със спирт след баня ако кърви-не е кървил пъпа.
Сутиен за кърмене памучен, от тия със отварящите се чашки си бях купила още през бременността, по-добре се чувствах, не ми дразнеше, от Хиполенд, пробвах докато ми пасна и така избрах
Смайл електрическа помпа за кърма не ти препоръчвам да купуваш от сега. Аз и ръчната съм ползвала броени пъти. Ако бебето засуче и всичко е наред, няма нужда от помпи, шишета и т.н.
Аз бях купила обикновена помпа, едно шише и залъгалка-с много усилия ползвахме последното, че ръцете бяха по-вкусни