Ооо, Стоекаааа!
Ще черпиш, няма да минеш само така
Чак пуснах сълзички като прочетох резултата!
Хайде Слънчице, с теб сме и очакваме добри новини за една прекрасна госпожица!
Мousyt, на мен още ми е сюрреалистично, а за теб направо не знам
Всичко ще си дойде на мястото с времето. Опитвай се да въвличаш и таткото в това прекрасно приключение!
Бтв, много ми хареса как сте казали и си очаквам обещаното продължение
Аз се връщам от фетална, всичко е наред. Честно казано беше като скоростно влакче, че и по-бърза даже... Аз лично нищо не видях, но се надявам че не случайно хвалят доктора толкова много. За мое щастие д-р Марков каза в процеса на оглеждане, че спокойно мога да родя нормално (не сме питали)... Значи докторът от ЖК жа си яде ушите
Аз засега смятам да опитам да раждам естествено, без избор на екип, просто ще отида в болницата при започнало раждане, контракции или както там се започва. Вероятно в Майчин дом, заради добрата неонатология. Пък че мизерия, пък че може да ме оставят да раждам сама и като куче... че какво им е на кучетата? Раждат си. Вероятно ще боли, но мен ме боли откакто започнахме да ходим по клиники, боля ме от отрицателните тестове, абе много поводи за болка имах като цяло. Два дни за моето бебче не са висока цена. Даже ниска ми се струва, но дали не е защото имам още няколко месеца да си помисля
. Като ми дойде до главата ще видим как ще разсъждавам. Засега се следя на ЖК по ЗК в една поликлиника, правя си феталните и консултациите по собствено усмотрение и ходя до Щерев само когато ми трябва второ мнение, падам по улиците и други такива, които доктора по ЖК не поема
В Щерев със сигурност ще мога да родя естествено, смятам че през годините заедно изградихме уникален екип с 'моя' доктор, вероятно това би било перфектното раждане. Но някакси имам морален конфликт с мен самата по отношение плащането на такса за да родя детето си. Такса 'раждане'. Абе... схванахте, че не съм в ред, няма смисъл да продължавам