точно това е разковничето- директорката иска да си щади персонала , защото говорещи и самообслужващи се деца се наглеждат далеч по-лесно, от такива като моето . И точно, защото моето момченце все още не може да ми се оплаче ,за каквото и да е , аз ще трябва да приемам , онова което сестрите ми казват като чиста монета. А от моя позната , която е замествала в детска градина ,знам, че учителките са склонни много да лицемерничат с родителите, чиито деца до преди минути са обиждали дори, а като ги прибират от градината ехидно и толкова чистосърдечно обясняват, как едва ли не точно тяхното дете е любимец на групата и гордост за цялата градина. Вярвам,че не се отнася за всички педагози това. Надявам се и моят Калоян по-бързо да се адаптира и да проговори най-сетне , така ще много по-леко за всички около него
И друго ме учудва много ....не сме ли ние прецедент, че сме класирани и приети в ясла , а не можем да тръгнем , и то при все това , че в наредбата пише , че когато детето е прието, в срок от 1 месец трябва да започне да посещава детското заведение ,а в противен случай мястото се губи. Аз подписах една декларация ,че желая детето да започне да посещава яслата от .... месец. Полето го оставихме умишлено празно, защото не било сигурно ,че и ноември ще ни огрее, евентуално декември. Ама ако за ноември не стане вече ще се разправям сериозно , пък ако ще после да се наложи да го водя в друг квартал на градина, пък и хич да не ми се ще.