47 Smiles, ето официално становище по твоя въпрос:
http://www.nssi.bg/forusers/faq/243-faqbgbenefits/1565-faqbenefits17Аз лично съм съгласна, че ако детето е настанено в държавна ясла, то на майката трябва да се спрат майчинските, защото се дублира социалното плащане един вид, но ако не е прието и не стига че си плащаш сам, и държавната издръжка не ти се полага и майчински ми е малко несправедливо. Иначе мисля, че и частните ясли декларират кои деца са записани/тръгнали както и държавните.
Успех с плановете!
rtfrtf, ние също избрахме да заличим дохода и на двамата, защото щеше да е тъпо само на единия и така... На неговото копие са написали вярно с оригнала - счетоводителката им се е престарала
На моето няма кой да напише нищо, щото аз си държа трудовата книжка в мен - ако иска да им я покажа - ще видим, дано не се стига
Иначе района по месторабота си е задължителен реквизит и според системата, дори и да не носи точки...
Аз съм се уговорила с GP-то утре за здравната карта и имунизационния паспорт да отида и мисля пътьом да събера и бележката от офиса и да се пробвам със записването - дано няма изненади