0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
Re: Всичко свърши за миг....
« Отговор #20 -: Юли 03, 2006, 17:51:54 pm »
Бени,сьжалявам,мила! :balk_144:

*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #21 -: Юли 03, 2006, 18:05:38 pm »
Съжалявам... :(
Желая ти само щастие нататък!Успех, миличка!

Лилит, защо пък да не се ходи на лекар толкова рано, това не е вярно.
Добре е да се следят нещата, нищо, че се вижда по-късно.
*
« Отговор #22 -: Юли 03, 2006, 21:16:31 pm »
Ами,Данидан,аз гворя от личен опит, а и на доста момчета вече се е случвало- отидат малко по-рано и, като не видят ембрион, лекарите говорят за извънматочна. Аз поне много тежко понесох тази вероятна диагноза, ревове, уплаха.А всъщност не беше извънматочна.Просто не искам и с други момичета да се повтори това, много е тежко.А ако се изчака два три дни още, това може да се спести.В края на каищата в 80%от тези случаи се оказва, че е бихимична, а не извънматочна.Моят съвет е да се изчакат поне 10 дни закъснение, преди да се отиде на лекар.Мисля,че дори и да е извънматочна, това изчакване не би било фатално.Затова си мисля, че лекарите малко избързват, когато викат още на 6 ден от закъснението на преглед.Може и да не съм права.Успех, момичета!
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
« Отговор #23 -: Юли 04, 2006, 09:07:51 am »
Бени,кураж,мила! :bighug:Прегръщам те силно! С пожелания за :bbt: :bfp1: :stroller: :crib:в най-скоро време.
*

Danidan

• 1209
« Отговор #24 -: Юли 04, 2006, 11:53:26 am »
Лилит, това, което казваш говори за некомпетентност на лекаря, без да пуснат кръвен тест например да кажат, че е извънматочна.
Няма значение, всеки сам решава, но в моя случай например, ще е фатално ако не отида веднага, защото трябва да ми се назначат разни неща, веднага след положителният тест.
Успех и на теб!
Бени,  yahoo_17 !

« Отговор #25 -: Юли 04, 2006, 17:55:38 pm »
Здравейте момичета,
Аз се възстановявам физически, доста бързо. Днес е четвърти ден след като прокървих и почти не кървя вече. Първите 2 дни беше доста силно, но вчера и днес почти нищо. В събота моят лекар ме вика на преглед. Болки имах само първият ден от кървенето. Мисля, че и психически ще се оправя бързо. Все още ме боли, че стана така, но си казвам, нещо не е било наред и е станало и по-добре по-рано, отколкото по-късно. Дано всичко е наред и след събота и да продължа напред. Съпругът ми е тук до 03.09. и кой знае........
В събота ще ви пиша какво ми е казал доктора. А по отношение на ходенето на лекар доста рано, аз просто нямах търпение, а и съм си малко страхлива и искам от самото начало да се види, ако има нещо.
Благодаря ви още веднъж за подкрепата :D Значи много за мен!!!!
На всички пожелавам усмивки и в скоро време хубави вести!!!!!

ДАНИДАН, дано всичко е наред мила!!!! Кога си на преглед?
« Последна редакция: Юли 04, 2006, 17:59:47 pm от beny »
*
« Отговор #26 -: Юли 04, 2006, 20:01:56 pm »
Кураж Бени, ние сме с теб.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
« Отговор #27 -: Юли 04, 2006, 20:15:09 pm »
Мила Бени,
съжалявам за този развой на нещата.Радвам се, че вече гледаш по-позитивно напред.Кураж.
*

Danidan

• 1209
« Отговор #28 -: Юли 04, 2006, 22:11:43 pm »
Само така, Бени!
Давай смело наред и дано скоро ни зарадваш с хубави новини!

Благодаря ти, но аз не съм с положителен тест.По-принцип говорех, когато имам, дай боже на всички тук. :)

« Отговор #29 -: Юли 09, 2006, 20:32:43 pm »
Засега са ОК нещата при мен. След 3- 4 дена съм отново на контролен преглед. Преписаха ми Метаргин 3 пъти дневно. Кървенето спря днес. Нямам болки, физически се чувствам добре.
Целувки!!!
*
« Отговор #30 -: Юли 11, 2006, 21:02:15 pm »
Бени, миличка, с тебе по едно време забременяхме и по едно време ги загубихме. Казвай кой месец и дата пак ще забременяваме ама този път сериозно. :lol:
Не ме разбирай погрешно.Опитвам се да внеса весела нотка след всичките неприятности.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #31 -: Юли 11, 2006, 21:54:19 pm »
Засега са ОК нещата при мен. След 3- 4 дена съм отново на контролен преглед. Преписаха ми Метаргин 3 пъти дневно. Кървенето спря днес. Нямам болки, физически се чувствам добре.
Целувки!!!
Бени миличка радвам се че физически се възтанови ...надявам  се скоро и психически...но за това трябва малко повече време!!!!Успех мила и пиши как мина прегледа!цункииииии! :balk_21:
*

kpo

• **
  • 92
  • кога ако не СЕГА!
« Отговор #32 -: Юли 12, 2006, 11:15:33 am »
Оххх, направо ме заболя сърцето като прочетох! Съжалявам мила :(
Хубаво е, че имаш толкова прекрасен съпруг до себе си - поплачи си на рамото му и ДАВАЙ НАПРЕД!!!!
Щом е станало веднъж - пак ще стане :crossfingers: и късмет