Здравейте момичета-изчетох ви на един дъх,тъй като не бях влизала отдавна...
Дани 86-мисли позитивно-с теб сме!
Моусит,споко-скоро ще си си у дома
Лили,хоупче-успех на финала
Стоека,тръгна ли кърмата?Как е принцеска Мария?
Аз в петък бях на преглед-всъщност най-после се записах на ЖК. Преди това бях ходила при тази докторка, но сега след като я избрах, изпитах странно чувство,че съм сбъркала доктора- алчността и пролича още сега-а какво ще правим за на пред...не знам. На 9-ти бях на ФМ и БХС в София и феталната мина чудесно-невероятно преживяване бе-всичко с малкото човече казаха,че е на ред,но на БХС излезна биохимичен риск за Даун 1:230,което го водят висок. Препоръката за сега е още един скрининг през 16 седмица.Споделих и това и се надявах да ме погледне на УЗИ-то,но тя каза ако си плащаш-ОК,иначе не. Дооообре казвам аз и след като и платих таксата за ФМ (уж и тя прави такава) очаквах поне някакво измерване да направи,ама не би- ето това е главичката,тук си смуче палеца,това е краче и тука е плацентата.Довиждане!!!Някой да откри наченки на ФМ???Поне ми даде болничен за 14 дни,че и в работата имах малко проблеми...Това е положението-ако си от малък град и знаят,че нямаш избор,си те мачкат както знаят!Много жалко
Все пак се радвам,че този път урината ми излезе без белтък и като цяло се чувствам добре!
Леко бременеене сладки коремчета и безпроблемно и гладко раждане на тези,които са на финалната права!Приятно мързелуване в остатъка от неделния ден!