Момичета-кокичета, привет и от мен! Гледам, че сте започнали една тема, която и мен жиииво ме интересува. Това с мераците направо не е за описване. С първата бременност нямах кой знае какво желание, сега се чудя къде да се дяна по цял ден, иска ми се значи, като невидяла. Ама не смеем. Уж всичко е наред за сега, даже в сряда бях на преглед - видяхме Точица, че е пораснала, върви си нормално за седмиците, нямам никакви болки, зацапвания и тн проблеми, ама...Не ни стиска да рискуваме, и аз съм много нещастна. Ааа и моята АГ е твърд противник на секса по време на бременност дори всичко да е наред, та не очаквам от нея да ни разреши и сега си седя и си мечтая за едни хубави работии....
(поне ми олекна, като ви прочетох - не съм аз само)
Дани, и аз да се включа с молба да пишеш как си и какво става с теб. Всеки ден влизам да видя дали си писала, много те мисля!
Останалите - видях, че сте писали много за шишетата, аз с Митака най-напред ползвах стъклените на НУК, но никак не бях доволна. Поемаше доста въздух, самото шише ми идваше тежко, изобщо - натежа момента за смяна. После пробвах още две-три други марки, вече ми се губи какво точно, но до последно ползвахме Томи Типи, това поне за мен са най-страхотните шишета, които сме ползвали. С Митко, за мое огромно съжаление, не кърмих, но там бяха други обстоятелствата. Сега - дай Боже всичко да е наред с бебчето и да се роди живо и здраво, съм си обещала, че ще дам всичко от себе си да кърмя. Просто имам вече нагласата, силата и убедеността, че всичко зависи от мен и няма да се оставя да ме убедят, че нямам кърма, както стана първия път.
А с бибероните - не знам, но може би е до дете. Митко отказа от раждането си да смуче биберон-залъгалка и така и не го научи. Не си е смукал пръстите, може би много за кратко се поопита покрай никненето на зъбите, но аз купих тогава едни охлаждащи залъгалки и дъвчеше тях. Като цяло много бързо се отказа от смукането на каквото и да било.
Аз да попитам нещо - вие кога започнахте да казвате, че чакате бебче? Спазвахте ли това да е след 3тия месец или се водехте от лична преценка на кого да кажете, преди много да ви проличи?
Хубав ден на всички, милички, по-късно пак ще ви погледна