Поливаме вече. У нас си е традиция (нещо като събирането на Бъдни вечер) да се гледат студиата след изборите, естествено на софра.
Традиция е и да се гласува след 17-18 ч. де...ма кой щИ става в тъмни зори да гласува в почивен ден. Спи се до обяд поне, че кафета после..., което обяснява и що формациите дясно, или център вдигат процента чак в данните на паралелното.
Изненади за мен лично няма, дори резултатите на РБ (които винаги силно се занижават в "проучванията" преди изборите), а сега излизат 4-5% над прогнозните.
Кефя се, че "Атака" май няма да влязат (пу пу дано), както и Първанката. Кефя се, че и БСП имат колкото ДПС почти гадове мръсни.
Днес в Стара Загора е била много висока активността. Още не съм видяла данни, но съм убедене, че ГЕРБ водят и то с доста, заради кмета. Много са ми любопитни данните от преференциите, но едва ли ще ги видим тази вечер още.
Вие ползвахте ли преференция? Любопитно ми е, като наша си статистика. Не питам за КОГО сте гласували, а само дали сте ползвали възможността за преференция.