за мен полезни се оказаха - Бъмбо столче и кана за затопляне на вода. Когато се наложи да влезем в болница това бяха моите незаменими и най -ценни вещи. Особено каната я ползвам и още и макар,че навиках мъжа ми ,че я е купил, сега много му благодаря . Стопля водата за секунди (буквално), а Бъмбо столът ни беше много удобен и само за седене и за хранене също.
Лигавник с ръкави имам , но не такъв като този дето Ники показва , а един хавлиен и хич не съм доволна, съхне бавно , вмирисва се бързо единствения плюс беше ,че не си цапа ръкавите на блузите с него, но по-често ползвам от другите лигавници , най-ми допадат тези дето се промушват през главата, защото тях не може да ги маха
Другото , което ползвам с удоволствие е количката ни Тутек Грандер е нашата и съм супер доволна, много маневрена и много леко върви, удобна за малкия и специално за мен голям закрит багажник , а не е от най-скъпите. Сравнявали сме я с други колички по-висок клас (АБЦ дизайн и Кам ,за да съм точна) , е, мойта е най -маневрена , най-удобна и най-лека за бутане. Препоръчвам такава на всяка нова мама , която се чуди още и ,която си е купила е останала доволна колкото мен
Акумулаторната кола е нещото което ползваме от сутрин до вечер вече месеци. Мислих си ,че ще е поредната излишна и скъпа глупост която купуваме , но сгреших....малкия я обожава , не му омръзва изобщо и много и се радва , та това е играчката , която си струваше парите