Смайл обаче много зарибява
Аз отдавна искам робот, ама нещо все не остава бюджет. Сега обаче ми вдигнаха кръвното с (не)чистенето вкъщи и определено искам нещо дори да позачиства. И съвсем сериозно взех да се услушвам
м-и, аз също обожавам всякакви такива помагачи. Преди няколко години мъжът ми взе някакъв уред и му подариха "машинка за почистване на прозорци" (
http://praktis.bg/bg/Ured-za-prozortsi-KARCHER-VW-50-plus/3757/product/) и аз много го подигравах. Да де ама едно, че покрай това миенето на прозорци стана неговата работа вкъщи, второ, че и аз няколко пъти мия с нея и си е улеснение (не бих и дала парите, но става
)... Да уточня ние имаме мнооооооооооооооого прозорци
У нас мебели почти няма, но има няколко места, на които много се завърта течение и събира мъх, а не би могла да влезне (малки нишички между мебелите), та ще е нужно разместване. Иначе на нас хол+кухня+трапезария е едно помещение и е 50 кв.м., т.ч.явно ще трябва такава за повече квадратура. Аз не искам да ходи сама из помещенията, защото тя няма да може да изчисти повече от едно помещение без да трябва а и се почисти контейнерчето според мен, та съм доволна да я пускам всеки ден в различна стая, но искам да чисти под и килим и козина без да се налага да и се сменят приставките и прочие - пускаш и където мине.
Иначе преди време някой ми беше обяснявал, че различните роботи са на различен принцип - такива дето смучат силно и такива дето смучат за да прибират от четките, ама не знам как да ги разбера кой какъв е... Хайде ако има още момичета с познания и опит в роботите да споделят за да се поориентираме