За лигавниците - имам, пробвах, но ... сега ще ми се смеете ама ги слагах на главата на малката, тоолкова й отиваха така, вече обаче й омаляха, макар, че са с две копченца отзад, даже не съм ги ползвала като лигавници, та пак като моден аксесоар ги ползвах де хахахах.
Prunus държачите за чорапи са един път, свалям ги само през нощта. Отначало си беше изпитание да ги сложа, сега обаче съм факир.
Доволна съм много от шезлонга, ама много доволна, ето този
http://www.amazon.com/gp/customer-media/product-gallery/B000BX44RG, сега се чудя как ще се разделям с него, че доста понатежахме и да не стане някой фал, стопихме му "лагерите" направо.
Бейбифона, до сега не ми влезе много в употреба, пак със звук, карина и инфраред, мислех да го продавам, но май ще го задържа, като чета тепърва би ми бил полезен. То малката като ревне на третия етаж и от двора я чувам, сега е позициониран върху кошарата, но тя нощем не се буди , за това и съм го ползвала има няма месец.
Кенгурото Primi sogni, цяло лято в планината бясна екплоатация, количката ей така си седи. Не мога да дам модела, слезнахме за консултация и не го взех, не е купувано от Бг, води се някакво ерго.