0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
flyinggirl благодаря за статията, моите яйчници наистина са малко по-малки от посочените стойности. Просто се притесних защото последно ми казаха,че кръвоснабдяването на яйчниците ми било влошено и се чудех с какво мога да го подобря.

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Момичета вчера изпих последния Регулон:-))) надявам се утре или в петък да ми дойде:-) а между другото пия и витамини с регулона но тях забравих дали да ги продължа или спра когато свърши и регулона:-( предполагам ако ги продължа докато ида няма да е проблем? Как мислите?
Веситаа на мен ми дойде на 4-ия ден, след като ги спрях и Д-р Ганева ме беше предупредила, че между 3 и 5 дни стандартно идва цикъл. При всеки индивидуално:) Дано не се бави много при теб :)

Иначе аз витамини не съм пила, но не виждам връзка между противозачатъчни и витамини :), така че според мен си ги пий на воля, особено в тези грипни времена (и аз днес съм в къщи, че се опитва да ме боли гърло, а хич не искам да пия лекарства преди теста)

lilibell приятелят ми пие Агапурин за подобряване на кръвоообращението в тестисите (макар, че няма проблеми с него), познавам доста хора, млади и стари, които го пият, та ако искаш питай лекаря си дали може да ти помогне:)
Здравейте,днес Е2  се е покачил и продължавам напред,утре пак на преглед  osi_16,направо умрях от притеснение да не спрем опита....

flyinggirl стискам силно палци,още два дни  :crossfingers:
Веситаа трябва ти още малко търпение ,дойде си и твоето време :)
Ееее Сандра бравооо:-))) радвам се много видя ли че всичко ще е наред:-) няма да се отказваш:-)) на мен д-р тимева ми каза че до 2-3 трябва да ми дойде ,но вярно е че За всеки е индивидуално:-) дано не чакам много и утре вдругиден да ми дойде че търпение не ми остана:-)) Сандра сама ли си слагаш инжекциите?
Да,сама не е сложно ще видиш.Като съм в клиниката акушерките ми я слагат.
Днес ми свърши гонала-тоест имах малко повече от дневната доза,но Тимева ме боцна и ми сложи цялото лекарство.Утре предполагам ново ще ми изпише,знам ли?
А събота и неделя тимева там ли е? Че май тия дни ще ми е датата за преглед? А ако я няма?:-) всеки ден ли ходиш на преглед?
« Последна редакция: Февруари 11, 2015, 15:54:28 pm от Веситаа »
Момичета,
Току-що се връщам от клиниката-имаме си една прекрасна точка в матката с жълтъчно мехурче. Часът ми беше за петък 13, но след като имах няколко пъти зацапвания не издържах и го промених за днес. Предписаха ми и Дуфастон 2*1.
Има ли според вас нещо специално в приема му или да си го пия с другите сто хапчета :)

За сега още нищо не е сигурно, тъй като е доста рано, след 10тина дни пак сме на преглед.
Моля се всичко да върви добре :)
Стискайте ми палци :*

*
 :goodluck: :goodluck: :goodluck:
Lavender 8 много се радвам за теб,ще ви следим как се движите. Днес точица, след седмица - сърчице.
flyinggirl този агапурин никак не е безобиден защото май разрежа кръвта, аз по-скоро си мислех дали няма някакви добавки, билки, гимнастика или подобно. Някъде сякаш бях чела, че някой успял да си подобри кръвоснабдяването с лук и ходене пеш, но не мога да намеря къде беше написано и не помня за матката ли ставаше въпрос или за яйчниците  :?
Веситаа хайде чакам новини от теб, другия месец да си на пункция  :D

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Момичета,
Току-що се връщам от клиниката-имаме си една прекрасна точка в матката с жълтъчно мехурче. Часът ми беше за петък 13, но след като имах няколко пъти зацапвания не издържах и го промених за днес. Предписаха ми и Дуфастон 2*1.
Има ли според вас нещо специално в приема му или да си го пия с другите сто хапчета :)

Чудесна новина  :bighug:
Дуфастона с другите хапчета, нищо по-различно няма с него.
lilibell лекарят ни беше обяснил , че е за подобрение на кръвообращението. На моя позната също го предписаха понеже и изтръпват ръцете често и откакто го пие е ок. В самата листовка също пише, че подобрява кръвопотока по еди какви си начини, така че едва ли я разрежда до изтичане :D

Както прецениш, аз само споделям :)
Иначе кръвообращението се подобрява с физическа дейност , но конкретно на яйчниците нямам идея как би могло да стане. Дано намериш някаква природна терапия :)

Lavenderчестита прекрасна точка:) :cheerleader:
sandra_dp много ти благодаря, взех да се  заглеждам в себе си , макар да знам, че много вероятно е да нямам никакви признаци, но освен силно болезнените гърди друго май нямам:) Ама то с тези ударни дози Утрогестан няма как да не са така болезнени:)
*
Момичета,

За сега още нищо не е сигурно, тъй като е доста рано, след 10тина дни пак сме на преглед.
Моля се всичко да върви добре :)
Стискайте ми палци :*
Ти се пази и си почивай  :countingsheep:
Пък ние стискаме тука  :D
Lavender, честитa точкa. Пaзи се повече сегa. Дуфaстонa имa знaчение когa се пие сaмо aко си нa терaпия с л-тироксин зa щитовиднaтa жлезa. В противен случaй можеш дa го пиеш с всички други лекaрствa.
Сaндрa, кaк вървят нещaтa? Когa се очертaвa пункциятa?
Flyinggirl, успех нa тестa утре ;) много стиснaти плaчетa от нaс ;)

Аз пия л-тироксин, изчаквам 2 часа и тогава пия Дуфастона. Има ли нещо друго?
Точно тaкa, знaчи прaвиш всичко прaвилно. И aз съм нa същaтa схемa ;)

Знам ли как съм?!Направих малко фоликули 3-4 сааамооо :(,дано са качествени.Направо мн се притеснявам.Вторник или сряда ще е пункцията.
Сандра мн хубави новини:-) само трябва да вярваш че ще стане ! И една да е хубава ли е и писано ли и е да се хване никой нищо не може да направи,така че бъди спокойна,всичко ще бъде наред :-) колко бързо дойде твоята пункция:-)) Бравоо
Сaндрa, нa първото ин витро имaх сaмо три яйцеклетки, оплодихa се и трите, рaзвихa се добре две, върнaхме ги и сегa имaм нaй-доброто дете нa светa, дa ми е жив и здрaв! Бройкaтa ти е прекрaснa. Колкото повече фоликули имaш толковa по-лошо е кaчеството нa яйцеклетките!
Веситaaa, хaйде -  идвa твоят ред ;)

Оххх, дано си права linapoli ....И аз се моля да има из между тях поне едничка ,която да се оплоди  :balk_144:
Веситаа хайде чакамете в Щерев :)
Идва момичета ,вече нямам търпение,чакам деня в който ще ми върнат най хубавите ембриони и се моля на Господ нека поне едно да тръгне да се развива,мн искам близначета,но и на едно живо и здраво бебе ще съм най-щастливата аз и мъжат ми:-) на мен още не ми е дошло аз бебето родих:-):-):-):-))))