0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

На трети ден от спирането на регулона ми дойде :-))) момичета утре заминавам,стискай те ми палци! Дано всичко мине и вашите положителни резултати докоснат и мен!!!!
*
Стискаме и на ръцете и на краката  :D Включвай се да пишеш как върви

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Успех и от мен , Веситaaaa ;)

С теб сме, Весита!
Здравейте,в сряда ми е пункцията на 3 фоликула  :?
Веситаа,днес лекарката ни е на работа,аз сега се прибирам от клиниката.

Бременни пупи как сте?
flyinggirl какво става с теб???
Ами след микро надеждата от теста вчера на 9-ти ден и множество странни болки на 8-ми ден, днес вече теста си е отрицателен, така че спирам лекарствата и чакам да ми дойде. Надявам се да ги хванем на време този месец, затова още понеделник ще отида да ме видят дали нямам задържани и при цикъл да почваме стимулация. Аз бях подготвена и за такъв резултат, но факт е , че доста ми обрули надеждите след болките последните дни, та посърнах днес, поплаках както е по процедура и така...
Надявам се до утре да възвърна вяра, че нещата ще се случат и на нас и то скоро, и да вдигна глава с усмивка и положително мислене.

Благодаря ви за подкрепата, момичета :)
Стискам палци на всички започнали и започваши процедури и желая много, много успех! Трябва да сме силни , факт е, понякога е доста трудно обаче.
Прегръщам ви и все пак Честит Празник/ци, бъдете щастливи, обичани и румени(червеното вино подпомага руменината ;)
flyinggirl трудно е,но горе главата!(кой го казва?!аз каква съм ревла!)Просто незнам как ще преодолея и аз случващото се те първа!Господ да ми/ни е на помощ.

Весел празник на всички!!!!
Честит празник и от мен:-) Сандра аз се чух с нея днес прегледа ми е в понеделник след 14:00 часа:-)  в сряда ще стискам палци всичко да е наред и трите да си ги вземеш обратно:-)
Честит празник и от мен:-) Сандра аз се чух с нея днес прегледа ми е в понеделник след 14:00 часа:-)  в сряда ще стискам палци всичко да е наред и трите да си ги вземеш обратно:-)
Благодаря ти,ще видим какво ще извадим първо....  :wink:
Сандра а всеки ден ли се налага да ходиш и сутрен и вечер?
*
Сандра какво стана с тебе. Пиши ни какво стана с тебе.
Дано нещата вървят добре  :)
 Момичета минах първия преглед. От тук нататък ми предстоят изследвания преди да се уточнят нещата.
И моят преглед мина днес:-) всичко е нормално стартирах с гонал 175 :-)) в четвъртък пускам хормони и след това преглед:-)
Сандра какво стана с тебе. Пиши ни какво стана с тебе.
Дано нещата вървят добре  :)
Ето ме и мен :) В сряда ми е пункцията,дано всичко е наред.

Веситаа, браво,желая ти успех.Пита ме за инжекциите,когато съм в клиниката си ги слагах там,иначе сама се боцках-малко трудно със смесването на мерионала,ама се справих.А гонала е супер лесен  :wink: .Може би сме се видяли днес....ама като не се познаваме  :)

hope111 успех и на теб-всичко да се случи както трябва!!!
« Последна редакция: Февруари 16, 2015, 19:01:57 pm от sandra_dp »
Сандра ще стискам палци всичко да мине добре:-) после ще разказваш как е минало:-) дано след няколко дена видиш положителен резултат! Момичета това добре ли е на десния яйчник имах 10 антрални фоликула,а на левия на който ми беше кистата 4 ? Общо са 14?
*
Веситаа много яйчица ще си имаш  :lol: от моята камбанария 14 антрални са космическо число. Щом си стартирала значи кистата е изчезнала  :balk_46:
Аз днес се чух с лекарката, на 25ти съм на преглед, да видим има ли фоликулчета този месец. Май при мен ще е ЕЦ, дано да не чакам много докато събера яйчица за един трансфер
sandra_dp стискам ти палци и на теб, сигурна съм, че много скоро ще се похвалите с хубави ембриончета момичета

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Благодаря ви!!!Дано всички сме с положителни резултати!!! :bighug:
Сaндрa, успех нa пункциятa в срядa :)
Веситaaa, успешен стaрт и щaстлив финaл ти желaя!
Лилибелл, успех и нa теб! Дaно не се нaлaгa дa чaкaте дълго!

Aз все по-рядко се включвaм, но ви четa всеки ден и стискaм пaлци, дa знaете ;) не се чувствaм много добре, гaди ми се и зaтовa не ми е много до коментaри, но съм с всички вaс!!! Успех момичетa!

Линаполи благодаря ти!А на теб пожелажам това неразположение да изчезне по скоро  :bighug:
Лилибел,дано този месец стартирате,много успех!!!
flyinggirl,какво става мина ли на преглед?
ей sandra_dp много късмет и стискам силно палци утре! :) Всичко ще бъде наред и ще ни се похвалиш след това!
Аз минах преглед вчера - чакам цикъл май утре, но всичко е чисто и се виждат по 5 антрални във всеки яйчник :D.Д-р Ганева предложи да направим лимитиран цикъл, т.е. с по-малко стимулация и аз се съгласих да опитаме. От 3-ти ден започвам Фемара по 2 на ден и през ден Мерионал 75. На преглед трябва да отида на 4-5 ден, ще видим как ще се падне, че май точно уикенда.

Веситаа успех ти желая! :)
lilibell и на теб много стиснати палци да имаш поне едно хубаво фоликулче и поне една хубава яйцеклетка като за начало :)