ra40, следващата седмица ще станат на 2 месеца близнаците. Вече започват да се заглеждат в играчки и да им говорят, много са готини. Ама като ревнат в един глас, повечето пъти за ядене, и се виждам в чудо, ако съм сама. Като знам колко много исках да са две бебета .... ще си търпя сега трудните моменти.
Ще взема и аз такива лепенки. Има ли някакви особености при лепенето им? Предполагам се поставят на мястото на убождането....
Туя ни е изписана и на нас, сега погледнах рецептата. Дано да има някакъв ефект, че като чета stoeka и не ми се мисли как ще е при подобна реакция и при двамата.
dess_dess, моите мишоци реват (и не само това) едновременно. Това от една страна е добре, че остава време и за други задачи, но в някои моменти си трябват още 1 чифт ръце - примерно за да държат шишето с млякото. Не знам как ще се оправим. То е ясно, че все някак ще оцелеем за 8 дена, но ако не е с цената на много нерви, ще е по-добре. На моменти много искам да са порасли вече, но после си казвам - ами ако ходят и търчат в различни посоки ... Сега поне където ги оставя, там ги намирам. Реват, не реват, поне не си сменят местоположението все още.
hope-love, уж гледам да не се паникьосвам, ама като сме били сами за час, два до момента сме имали напрегнати моменти и като знам, че с нетърпение съм чакала да се отвори вратата ... и ми става страшно, че сега ще минат поне няколко часа докато си дойде подкреплението от работа.