Ще мине Веситаа, това са дребни неудобства в сравнение с щастието да чуеш сърчицето/сърчицата и да знаеш, че вече не си сам дори в най-самотните си мигове, че винаги с теб са двете човечета, можеш да им говориш колко е хубав света който ги очаква и как заедно ще го направите още по-хубав. Еххх представям си колко ти е щастливо, чакам с нетърпение кога и на мен ще ми се гади - ако ще 24 часа в денонощието да ми се гади, само да стигна до този момент.
Аз пък пак съм с типичните ми ПМС симптоми - снощи толкова ми беше зле, хапнах съвсем малко грейпфрут и веднага започна да ми се гади. Единственото ми спасение е съня, аз така се лекувам и добре че заспах още в 9, иначе не знам какво щях да правя. Докато пия хапчета съм добре, цикъла ми идва без да усетя, обаче спра ли хапчетата след 2-3 месеца пак ми се влошава положението
Иска ми се вече да ми се гади ама не заради цикъла, а заради бременност - поне ще имам стимул да го издържа психически и физически. Понеделник съм на преглед, дано да съм чиста и започваме да дебнем за Я