Здравейте и от мен
.
Досега само съм чела и препрочитала във форума всякакви теми, но все не намирах някакси кураж да се включа активно. От началото на месеца надничам ежедневно тук, тъй като реалните очаквания бяха , че и аз ще бъда една от вас през Февруари. Е, дадохме втори шанс на една инсеминация и въпреки, че за първи път имах реални усещания, че нещо по особено се случва с мен, днес резултата беше абсолютно отрицателен:(.Сега вдигам глава, избърсвам сълзите и се настройвам да имам вашата сила и воля, и да вярвам, че и ние заслужаваме това щастие, а именно да гушнем нашето бебче(та). Не е лесно, вярно е, но пък ще се справим всички:).
Сега чакам цикъл до 4-5 дена и отивам веднага на преглед и ако всичко е ок започваме стимулациите. Имам леки притесненния, че може да имам останал фоликул, макар че и двата бяха спукани веднага след инсеминацията, но понеже и при първата се получи така, че един си се разви някакси сам след това, сега имам едно на ум. Но дано всичко е наред, че нямам търпение и аз като всички да започнем сякаш истинските опити вече
Аз имам спонтанна овулация с поне 1 фоликул(да се чуди човек от къде толкова често по 2 като нямаме близнаци в рода наблизо) при това ранна, та ще видим как ще протече едно стимулира и поддържането на еднакви фоликули - много са своенравни моите, все някой си расте по бързо в началото и после седи и чака другия
Линаполи радвам се безкрайно за теб:) в деня на трансфера ти 1 час по рано беше моята ре-инсеминация при д-р Ганева, та сякаш още по-близка ми стана, макар и да не се познаваме лично.
Честито на всички, споходило ги щастието да видят двете жадувани чертички, да чуят сърчице/ца и да си починат блажено след дългата борба:) Пожелавам на всички ни да ги последваме в съвсем близко бъдеще и заедно да се радваме на бебоците след това.
п.с. това е първия ми пост в който и да е форум, извинете ме ако някой път сгафя с нещо тук:)