0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте, следя ви отдавна и се записвам при вас.Предстои ми опит март месец. Искам да пожелая късмет на всички и положителен резултат
Момичета, на кой ден са най-успешни трансферите?-3ти, 5 ти..Знам, че е строго индивидуално и готова рецепта няма, но ми е любопитно да разбера и вашето мнение.Днес ми е 1 ден от стимулацията с пурегон, по дълъг протокол съм.Успех на всички!
Моето мнение е че на 5-ти ден е по добре.Зависи от брой на оплодените яйцеклетки защото ако са повече обикновено се чака до 5-я ден за да стигнат до бластоцист,но когато са по малко ги връщат на 3-ти ден.Няма нищо по-добро от естествената среда и шансовете да се доразвият до фаза на бластоцист би трябвало да е по-голям.
Здравейте и от мен. През 2008г. направих аборт от първия си мъж и едва преди година срещнах спътника в живота си. Но от година насам правим опити за бебе и не се получава. Решихме се на ин витро процедура и започнахме да правим изследванията си при д-р Алкан Емин във Варна. За него чухме много добри отзиви и че е помогнал на много двойки да сбъднат мечтата си за детенце и то на двойки, които са на по-голяма възраст. Аз съм на 44 г., а мъжът ми е на 60г. Надяваме се с цялото си сърце да станем родители. Пожелавам го и на всички вас, които мечтаете за това.
sandra_dp, съжалявам! Мога да предположа как се чувстваш, мила! Момичета, имам едно питане - от утре започвам същинската стимулация с Гонал, но все още слагам трипторелин, може ли и двата препарата да ги бия в корема като ще са от различни страни и с разлика от 30 мин.? Сама си слагам инжекциите и ми е по-удобно в корема.Пожелавам успешен старт и финал на всички!