0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце - 8
« Отговор #340 -: Февруари 08, 2015, 14:47:07 pm »
Смайли, аз съм zhristozova. Смених го, че много ми беше дълго за nickname :D

Злате, честито ново име  :D
Това е много по-лесно за изговаряне, другото си го остави за официален подпис в документите  :bighug:
*
« Отговор #341 -: Февруари 08, 2015, 16:15:06 pm »
Смайл, дано харесате добро местенце, на мен вилите около Войняговци са ми слабост. Като избирате да се съобразите със сватята  :P
Пусто 6 години живях в София и пак ми се идва там, не че мога без морето. Но големият град дава други възможности за развитие.
*
« Отговор #342 -: Февруари 08, 2015, 16:33:22 pm »
Здравейте раздумковци! Малък Сечко пак е наострил секирата. Вчера беше чудна зима - с много сняг и меко време, а сега е задухал един вятър и осезаемо застудява. Ето малко снимки от вчерашната разходка в Северния парк (в София). Голямо пързаляне и въргаляне в снега падна.  :lol:
*
« Отговор #343 -: Февруари 08, 2015, 17:18:03 pm »
Додич невероятнни снимки, прелест макар че на мен ми се иска по топло време  :lol:
*
« Отговор #344 -: Февруари 08, 2015, 18:34:09 pm »
Додич,не се виждат "въргалящите се" както и" въргалянето"   :wink: Иначе е голяма красота! Завиждам ви...... :)
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #345 -: Февруари 08, 2015, 19:21:42 pm »
при нас времето заби пак и вън вие вълк  :) - леден вятър

лека вечер!
*
« Отговор #346 -: Февруари 08, 2015, 20:03:51 pm »
Зайче, Благодаря! И на мен някакси старото ми звучеше много строго, ама тогава така първосигнално го написах  :D

Dodich, страшно красиво! Колко много сняг се е събрал по клончетата  :)

Тара, и аз днес, като излязох, не очаквах да е толкова студено. А го дават -12'С тази седмица. Ще си остана на някоя спирка на път за работа  :lol:

Хубава вечер на всички. Аз отивам да си допия винцето, че тази вечер с половинката празнуваме малка годишнина  :wink:
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #347 -: Февруари 08, 2015, 20:52:36 pm »
Додич, чудесни снимни :)

Наистина много красиво са заснежени дърветата след последния снеговалеж, вече втори ден снегът се задържа върху тях. Получи се така, защото наваля мокър сняг на парцали, натрупа, а след това паднаха температурите и снегът замръзна по клоните ...... получи се невероятна красота, приказно  :D.
Ето малко снимки и от мен :) Първата е от двора ни, а останалите снимах в движение от колата, затова качеството никак не е добро, но в действителност гледката е прекрасна :)

« Отговор #348 -: Февруари 08, 2015, 21:05:54 pm »
Хахахааа, ... ще позволиш някой ден да намачкам Дани и дългът ти е опростен   :wink:
Ахахах добре  :P

Сватя, признавам си за Войняговци не бях чувала. Сега като написа за него влезнах да го видя къде е на картата. Сигурно е много хубаво, но е на ниското. Ние се оглеждаме по високото  :lol: Моят мъж иска да е поне 800 м. надморска височина, за да избягаме от "чистия" софийски въздух  :lol:

Marsi, вашето село сигурно е на поне толкова? Трябва някой ден като имаш време да разкажеш за плюсовете и минусите от това да живееш извън София, но да работиш в града.

Додич, и аз да кажа, снимките са много хубави - снежна приказка!

Тара, наистина вие вук. Сега се връщам от танци и ми издуха главата този леден вятър. Добре, че сестра ми ми даде шала си, та да си го омотая на главата.

Вече съм на винце. Таткото приспа бебето (както всяка вечер). И сега ми е толкова спокойно, че даже телевизорът не ми се пуска.

ПП. Марси сега ще разгледам и твоите снимки, че сме писали едновременно.
*
« Отговор #349 -: Февруари 08, 2015, 21:21:20 pm »
Привет и от мен! Водих детето на куклен театър в Мол Парадайз. Големи скитни сме.
Красиво е зимно време, ама на мен ми се щат жегички.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #350 -: Февруари 08, 2015, 23:03:11 pm »
Наистина голяма красота са заснежените дървета, но както и Марси е писала снегът е много мокър и тежък. Имаше изпотрошени клони от тежестта, включително и по-крехки дръвчета.

Смайли, точно преди кризата 2008-2009 г. се бяхме засилили да ставаме селяни. Купихме  парцел в Драговищица (намира се до Костинброд и е на 15 мин. от жилището ни) с идеята да строим къща и да живеем там. После лихвите по кредитите станаха безобразни, а сега ми е все по-трудно да си представя да се ангажирам с ежедневно пътуване и в някакъв момент развеждане на деца по училища, занимания, да правя схеми по прибиране и т.н. От сегашната си камбанария най-удачно ми изглежда жилище в града и ако има възможност за местенце в близко село да изчезваме там уикендите, по празници, отпуски.
« Отговор #351 -: Февруари 08, 2015, 23:05:09 pm »
Завиждам за снега!
И за кукления театър!Добре си живеете вие Иво и мама.Продължавайте така!
Снимките на Додич и Марси са страхотни!
Пожелавам на всеки мечтаеш за къща с камина-да ги има!До тогава може само винце край печката като Стоека или като нас-край радиатора. :)
*
« Отговор #352 -: Февруари 09, 2015, 00:51:15 am »
И аз мисля като Додич. :-)

Камината загасна, винцето свърши, музиката още върви, но май е време да ви пожелая "лека нощ".

« Отговор #353 -: Февруари 09, 2015, 06:24:34 am »
Добро утро, милички  :D
Успешна седмица!

*
« Отговор #354 -: Февруари 09, 2015, 07:21:33 am »
Добро утро, Зайче!
Благодаря, че пак се погрижи за кафето. Грабвам си набързо и изчезвам, че е грозно да се закъснява още в понеделник  :D
Успешна седмица!

п.п.: Обличайте се мнооого топло.
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #355 -: Февруари 09, 2015, 07:23:14 am »
Зайко, кафе, кафе, кафе ......  :thankyousign:

Успешна седмица и дано студа, които е навън да прогони де що има вирус!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #356 -: Февруари 09, 2015, 08:28:44 am »
Добро утро.
Зайко се е погрижила за кафето, от мен закуската. :P

Додич, Марси, показали сте ни зимни приказки и красоти! И аз малко ви завиждам, ама само малко.

Хубав ден и прекрасна седмица на всички!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #357 -: Февруари 09, 2015, 08:30:14 am »
Успешна седмица и от мен!
Изпили сте всичкото кафе, нищо не се вижда вече в чашата!  :wink:
Додич, с това село Драговищица ми отключи детски спомени. Имахме съученик, чиито родители имаха там имот, а ние го майтапехме, че ще ходи в село Драга вещица.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #358 -: Февруари 09, 2015, 09:03:48 am »
Добро утро и успешна седмица на всички!  :P
Както е казала Златето, обличайте се топло.
Кафенцето и закуската, са както винаги страОтни  :lol: Мерси, Зайче, мерси, Теди!

Додич, да, това наистина е очевидният недостатък. Вързан си винаги за колата и за детето, като живееш малко встрани  :lol:
Но като гледам нашите приятели с деца в София, то почти същото се случва и при тях. Караш с кола детето на училище, взимаш го с кола. Записваш го на занималня, за да е цял ден ангажирано, защото си на работа. Водиш го на спорт и на уроци с кола.
А ако в селото има детски градини и основно училище (а то има), можеш и там да го запишеш. Има и градски транспорт до София.
Мъжът ми работи на околовръстното до Икеа. И всъщност, ако продължи да работи там от селото до работа му е 10 мин с кола. Негови колеги пътуват доста повече.
А и апартаментът мислим да си го запазим, така че ако видим зор ще си го ползваме. 
Ама аз така се заговорих все едно вече имаме място и къща  :lol: Нещо се размечтах  :P

Rtfrtf, разсмя ме с тази Драга Вещица  :lol:
*
« Отговор #359 -: Февруари 09, 2015, 09:43:16 am »
Добро утро момичета и момче  :D Благодаря за кафето и закуската!
Смайл, живея в едно село до Добрич, точно това, за което е писала Додич ме очаква с воденето до училище и т.н. Струва ми се сложно, ще видим :) Не всички села имат ДГ и училище, а и при 5 деца в клас или слети класове не ми се мисли какво може да е образованието  :)