Здравейте, включвам се и аз - и ние пътувахме по празниците, но малкият беше буден и крив през почти цялото време - и на отиване, и на връщане, но пък там, където ходихме се държа повече от чудесно - спа и яде по график, разглежда толкова много нови неща за него - беше много смешен и интересен...Сега по 1.05 ни очаква по-дълго пътуване - около 6 часа - как ще го изкара
.
Иначе тези дни ходихме на контролен преглед на опрерацията - докторът каза, че операцията зараснала мноогодобре, не трябва да се мажи белегът, че ще се скрие и , че нищо специално не трябва да се прави в неговото положение: "Само на сватбата му ще ме поканите"
каза...
При педиатърката ходихме и е 71см и 8820гр
, имаме зелена светлина за супички и пасирани сурови плодове след 6-я месец, за жълтък и др. Сега трябва контролна ехография на коремни органи да правим - препоръчаха МЦ Детско здраве, до Пирогов, д-р Митева, кръв и урина...
От вчера е едно викане и мусене и рев в количката - не иска да лежи, а да гледа - ама му е рано за летния кош
дано днес не е така. Май и зъби го почват - ревлив е, лигави се много, ръцете все в устата, а и лекърката каза, че са му подути венците
Но не е само да се оплаквам - вече две вечери си заспива към 22.00-22.30 и се събужда в 6.30-7.00, цяла нощ спи
Дано продължи така, че аз и двете вечери без да е плакал и събуждам към 4.30 и си ставам , правя си му мляко и стоя до леглото да го взема, докато осъзная, че то, детето си спи
А вчера бутам количката, той -мрън-мрън-мрън, а аз му говоря: "Маме, защо си толкова крив, радвай се на времето, виж другите деца как слушкат, а ти само мрънкаш..." и си нареждам, а той ме гледа, започва да рита и ми се плези, но съвсем съзнателно
Така от вчера се научи да се плези и да се смее силно с глас